De verborgen weg van Karate-do

De verborgen weg van Karate-do - Bart de Haas | Tiliboo-afrobeat.com

...ingen in topsport, karate en het jarenlang overleven in de wildernis waren een ontdekkingsreis naar het fundament van het leven, naar de peilloze diepten van de menselijke geest ... Vlieg-busreis 8 dagen Rondreis De verborgen schatten van ... ... . "De verborgen weg van Karate-do' behandelt niet de vechttechnieken, maar is een handleiding om lichaam en geest naar oosterse en westerse inzichten optimaal te trainen. De leringen in topsport, karate en het jarenlang overleven in de wildernis waren een ontdekkingsreis naar het fundament van het leven, naar de peilloze diepten van de menselijke geest. 'De verborgen weg van Karate-do' behandelt niet de vechttechnieken, maar is een handleiding om lichaam en geest naar oosterse en westerse inzichten optimaal te trainen. De ler ... Automobilist raakt van de weg en rijdt net niet de sloot ... ... . 'De verborgen weg van Karate-do' behandelt niet de vechttechnieken, maar is een handleiding om lichaam en geest naar oosterse en westerse inzichten optimaal te trainen. De leringen in topsport, karate en het jarenlang overleven in de wildernis waren een ontdek...

INFORMATIE

AUTEUR
Bart de Haas
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
De verborgen weg van Karate-do.pdf

OMSCHRIJVING

Bart geeft al 52 jaar les in onder andere diverse sporten. In militaire dienst volgde hij een instructeuropleiding. In die periode leerde hij bij sensei Tigele Kyokushin Karate. In 1969 selecteerde hij zich voor de nationale Militaire Vijfkampploeg. Gedurende vijf jaar nam hij deel aan internationale wedstrijden en wereldkampioenschappen. Na deze periode zwierf hij in zijn eentje duizenden kilometers door de onbewoonde Canadese wildernis, sliep in de open lucht en leefde van voedsel uit de natuur.Karate is niet alleen het leren van talloze vechttechnieken. Karate-do vereist een totale training van lichaam en geest, het is een levenskunst, het is de weg naar een gezond bestaan, een blijvende innerlijke rust en een tevreden zijn met niets.De leringen in topsport, karate en het jarenlang overleven in de wildernis waren een ontdekkingsreis naar het fundament van het leven, naar de peilloze diepten van de menselijke geest. "De verborgen weg van Karate-do' behandelt niet de vechttechnieken, maar is een handleiding om lichaam en geest naar oosterse en westerse inzichten optimaal te trainen. Het boek is lang niet volledig, zelfs een hele bibliotheek kan deze kennis niet vatten.

Wil je het boek lezen?De verborgen weg van Karate-do in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bart de Haas. Lezen De verborgen weg van Karate-do Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN