Wereldwijzer - Argentinië

Wereldwijzer - Argentinië - P. van der Doef | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Wereldwijzer - Argentinië. Zeer uitgebreid en mooi boek over van alles wat met Argentinië te maken heeft ... Bureau ISBN - Patrick van der Doef ... . Het is prettig te lezen. Prachtige foto's maken het totaal plaatje compleet! Voor wie naar Argentinië afreist een must! Argentinie, het land van de Andes, de tango en de oneindige pampa's, kent een grote variatie aan landschappen en klimaten. Dit reishandboek brengt u naar de watervallen van Iguazu met zijn enorme subtropische bossen in het noorden, en de geweldige gletsjers van Perito Moreno in het zuiden van Patagonie. Paul de Waard webshop Wereldwijzer Argentinië - Uitgeverij Elmar brengt al sinds mensenheugenis reisgidsen op de ... Wereldwijzer Reisgids Argentinië - Buenos Aires en het ... ... . Paul de Waard webshop Wereldwijzer Argentinië - Uitgeverij Elmar brengt al sinds mensenheugenis reisgidsen op de markt. De naam wijzigde van reishandboek in wereldwijzer ...

INFORMATIE

AUTEUR
P. van der Doef
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Wereldwijzer - Argentinië.pdf

OMSCHRIJVING

Argentinië, het land van de Andes, de tango en de gaucho's kent een grote variatie aan landschappen en klimaten. Zo zijn er in het noordoosten de watervallen van Iguazú, omringd door enorme subtropische bossen. In het zuiden van Patagonië vind je imponerende gletsjers en in het noordwesten zijn nationale parken waar je miljoenen jaren in de tijd terugkijkt. Bij het schiereiland Valdés aan de Patagonische kust word je door walvissen en pinguïns verwelkomd. Maar je kunt ook genieten van de koloniale en indiaanse cultuur in het noordwesten. Of van het bruisende leven in de hoofdstad Buenos Aires. Argentinië is verrassend en veelzijdig. Deze wereldwijzer brengt je naar de mooiste gebieden, steden en dorpen. Aangevuld met vele tips en anekdotes.

Wil je het boek lezen?Wereldwijzer - Argentinië in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. van der Doef. Lezen Wereldwijzer - Argentinië Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN