Voor Dummies - Dementie voor dummies

Voor Dummies - Dementie voor dummies - Simon Atkins | Tiliboo-afrobeat.com

...t ze ongetwijfeld, die boeken met hun bekende zwart en gele kaft met steevast de titel ### voor dummies ... Dementie voor Dummies - Fontline boekproducties ... . En die ### kan je ondertussen wel vervangen door honderden thema's: klassieke muziek, moestuinen, Windows 10, James Bond, zakelijk schrijven, Italiaanse werkwoorden en ga zo maar door. En sinds kort dus ook door dementie. Begin dit jaar verscheen Dementia for dummies van Simon ... Voor Dummies - Dementie voor Dummies. Dementie wordt wel de volksziekte nummer 1 van de komende jaren genoemd. We worden steeds ouder en he ... Broekhuis | Dementie voor Dummies, Ita van Dijk ... . Dementie wordt wel de volksziekte nummer 1 van de komende jaren genoemd. We worden steeds ouder en helaas komt de... Dementie wordt wel de volksziekte nummer 1 van de komende jaren genoemd. We worden steeds ouder en helaas komt de ouderdom regelmatig met gebreken, waarvan dementie een heel ingrijpende is. 'Dementie voor Dummies' is de complete en toegankelijke gids waarin je alles ove...

INFORMATIE

AUTEUR
Simon Atkins
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - Dementie voor dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Dementie wordt wel de volksziekte nummer 1 van de komende jaren genoemd. We worden steeds ouder en helaas komt de ouderdom regelmatig met gebreken, waarvan dementie een heel ingrijpende is. 'Dementie voor Dummies' is de complete en toegankelijke gids waarin je alles over dementie kunt lezen. De verschillende vormen van dementie komen aan bod, waarvan de ziekte van Alzheimer de bekendste is. Het boek geeft ook handvatten voor het leven met dementie; medicijnen, hulpmiddelen en vormen van opvang worden behandeld. Belangrijk bij deze ziekte is de omgeving van degene met dementie. 'Dementie voor Dummies' geeft tips voor de omgang met en zorg voor je dementerende naaste.Simon Atkins is een freelance medisch journalist en columnist voor The Guardian. Hij is auteur van onder meer het boek First Steps to Living with Dementia.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - Dementie voor dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simon Atkins. Lezen Voor Dummies - Dementie voor dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN