Stadsbomen Vademecum 4

Stadsbomen Vademecum 4 - T.J.M. Janson | Tiliboo-afrobeat.com

...men Vademecum 4: Boomsoorten en gebruikswaarde geeft van de meeste in Nederland bruikbare boomsoorten en cultivars uitgebreide informatie over de verschijningsvorm en de toepasbaarheid ... PDF Zintuigen & natuurbeleving Stadsbomen Vademecum 4: De ... ... . Per soort of cultivar wordt ondersteund door vele foto's en tekeningen een beschrijving gegeven van de grootte, ... Stadsbomen Vademecum 4: Boomsoorten en gebruikswaarde geeft van de meeste in Nederland bruikbare boomsoorten en cultivars uitgebreide informatie over de verschijningsvorm en de toepasbaarheid. Per soort of cultivar wordt ondersteund door vele foto's en tekeningen een beschrijving gegeven van de grootte, ... Stadsbomen Vademecum 4 Cercidiphyllum Cercidiphyllaceae Klein gesl ... PDF boeken - Nederlandse Dendrologische Vereniging ... . Per soort of cultivar wordt ondersteund door vele foto's en tekeningen een beschrijving gegeven van de grootte, ... Stadsbomen Vademecum 4 Cercidiphyllum Cercidiphyllaceae Klein geslacht, waarvan C. japonicum de belangrijkste soort is. Cercidiphyllum japonicum koekjesboom, katzuraboom Katsura...

INFORMATIE

AUTEUR
T.J.M. Janson
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Stadsbomen Vademecum 4.pdf

OMSCHRIJVING

Om te kunnen zorgen dat bomen op de juiste plaats worden geplant en daar hun hele leven kunnen blijven staan, is het van belang te weten welke eisen de verschillende boomsoorten stellen. Daarnaast is kennis van de groeiwijze en van de seizoensaspecten zoals uitlopen, bloei, vruchtdracht en herfstkleuren van belang. De juiste boom op de juiste plaats kan volledig uitgroeien en vereist minimale verzorging. Stadsbomen Vademecum 4: Boomsoorten en gebruikswaarde geeft van de meeste in Nederland bruikbare boomsoorten en cultivars uitgebreide informatie over de verschijningsvorm en de toepasbaarheid. Per soort of cultivar wordt ondersteund door vele foto’s en tekeningen een beschrijving gegeven van de grootte, de vorm, de dichtheid van de kroon, de bodemeisen en de gevoeligheid voor wind, zeewind, strooizout en ziekten en aantastingen. De duidelijke gebruikswaardetabel van de beschreven soorten is een goed hulpmiddel bij een verantwoorde boomkeuze voor een beplantingsplan.

Wil je het boek lezen?Stadsbomen Vademecum 4 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T.J.M. Janson. Lezen Stadsbomen Vademecum 4 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN