Monografieen BW 12 - Hypotheek

Monografieen BW 12 - Hypotheek - W.G. Huijgen | Tiliboo-afrobeat.com

...fieen BW 12 - Hypotheek. In deze nieuwe druk zijn alle belangrijke ontwikkelingen in wetgeving, jurisprudentie en literatuur rondom het ... Hypotheek | 9789013135268 | tweedehands vanaf EUR 41.99 ... ... Hypotheek (Paperback). In de monografie Hypotheek worden de rechten en plichten, voetangels en klemmen, ... Monografieen BW B37 - Schadevergoeding: personenschade. 54,00. H.D. Ploeger; Monografieen BW B28 - Erfpacht en opstal. 51,00. Meer uit de serie Monografieen Bw. Advertentie. Monografieen BW - Erfpacht en opstal. Deze uitgave vormt het ideale handboek voor elke jurist, ... Monografieen BW 12 - ... Monografieen BW Archieven - Doorbraak winkel ... . Advertentie. Monografieen BW - Erfpacht en opstal. Deze uitgave vormt het ideale handboek voor elke jurist, ... Monografieen BW 12 - Hypotheek (0) 52,00. 5% studentenkorting . D.L. Rodrigues Lopes; Recht en Praktijk - Vastgoedrecht 5 - Eigendom en beperkte rechten (0) 93,00. 5% studentenkorting . Boek 10 BW is gewijd aan het i...

INFORMATIE

AUTEUR
W.G. Huijgen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Monografieen BW 12 - Hypotheek.pdf

OMSCHRIJVING

In deze nieuwe druk zijn alle belangrijke ontwikkelingen in wetgeving, jurisprudentie en literatuur rondom het hypotheekrecht bijgewerkt tot 1 juli 2016. Heeft u beroepshalve of in het juridisch onderwijs te maken met het recht van hypotheek? Dan bent u na het lezen van dit boek helemaal up-to-date. In de monografie Hypotheek worden de rechten en plichten, voetangels en klemmen, zowel voor de schuldenaren als voor hypotheekhouders, belicht naar de laatste actuele stand van zaken. Heeft u als advocaat, notaris, bedrijfs- of overheidsjurist met het hypotheekrecht te maken? Dan helpt dit boek u met beantwoorden van vragen in uw eigen rechtspraktijk. Het is ook zeer waardevol in het juridisch onderwijs. Wetgeving hypotheekrecht Wetsvoorstel 33484, inzake het transparanter en voor een breder publiek toegankelijk maken van de executoriale verkoop van onroerende zaken, heeft geleid tot een fors aantal wijzigingen in het Wetboek van Burgerlijke rechtsvordering en het Burgerlijk Wetboek. Zo zijn met ingang van 1 januari 2015 het recht met betrekking tot hypothecaire executie en enkele hypotheekbedingen, zoals het huurbeding, drastisch gewijzigd. In deze zesde druk van Hypotheek komt u het oude recht met betrekking tot de hypothecaire executie niet meer tegen: het vernieuwde recht wordt als geldend recht gepresenteerd. Rechtspraak hypotheekrecht Daarnaast is inmiddels ervaring opgedaan met het nieuwe recht betreffende de hypothecaire executie. Dit heeft geresulteerd in een aantal rechterlijke uitspraken, bijvoorbeeld op het gebied van de vraag wanneer de hypotheekhouder bij de veiling van woningen het huurbeding nu wel of niet hoeft in te roepen. Uiteraard is de nieuwe rechtspraak verwerkt in deze monografie, als ook alle andere belangrijke ontwikkelingen in de jurisprudentie en de literatuur van de afgelopen jaren.

Wil je het boek lezen?Monografieen BW 12 - Hypotheek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.G. Huijgen. Lezen Monografieen BW 12 - Hypotheek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN