Logistiek in de zorg

Logistiek in de zorg - Onbekend | Tiliboo-afrobeat.com

...iek in de zorg" beoogt waarschijnlijk het geven van een algemeen beeld rondom het hoe & wat van logistieke optimalisatie in deze sector ... Vacature Traineeship Planning en Logistiek in de Zorg ... ... . Is dat zo, dan vind ik het eigenlijk wel logisch dat de lezer niet wordt overvoerd met de achtergronden van allerlei procesverbetermethoden en tools. Logistiek in de zorg biedt een helder overzicht van de logistiek in en tussen zorginstellingen. Dit boek bevat alle basisingrediënten om het logistieke denken toe te passen op de zorg, of het nu om ziekenhuiszorg, verpleeghuiszorg, of om eerste lijnszorg gaat. Logistiek in de zorg bevat een uitleg over de opbouw van het Nederlandse zorgstelsel. 489 Logistiek Medewerker Zorg vacatures beschik ... Zorg Logistiek-vacatures - - juni 2020 | Indeed.nl ... . Logistiek in de zorg bevat een uitleg over de opbouw van het Nederlandse zorgstelsel. 489 Logistiek Medewerker Zorg vacatures beschikbaar op Indeed.com. Logistiek Medewerker (m/v), Verkoper (m/v), Schoonmaker (m/v) en meer! Een vrijstelling kan je voor de start van de opleiding a...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Logistiek in de zorg.pdf

OMSCHRIJVING

Logistiek in de zorg 1e druk is een boek uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001769673 Logistiek in de zorg biedt een helder overzicht van de logistiek in en tussen zorginstellingen. Dit boek bevat alle basisingrediënten om het logistieke denken toe te passen op de zorg, of het nu om ziekenhuiszorg, verpleeghuiszorg, of om eerste lijnszorg gaat. Logistiek in de zorg bevat een uitleg over de opbouw van het Nederlandse zorgstelsel. Daarnaast behandelt het boek een aantal tools en technieken die je helpen om de logistieke processen in de zorg goed te stroomlijnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan betere service aan patiënten en cliënten en aan lagere kosten en kapitaalgebruik. Zowel patiënten- en cliëntenlogistiek als de goederenlogistiek in de zorg komen in dit boek aan bod. In het boek krijgt je een helder antwoord op vragen zoals: Hoe voorkom je wachtrijen van patiënten? Wat zijn de logistieke aspecten van de transmurale zorg? Wat zijn de zorglogistieke eigenheden van informatiesystemen? Hoe krijg je vanuit een zorglogistiek oogpunt een verandertraject van de grond?Logistiek in de zorg is breed inzetbaar. Het is niet alleen een uitstekend studieboek voor hbo- of post-hbo-studenten die een managementstudie of –vervolgopleiding doen, maar zeker ook voor studenten in een zorgopleiding.

Wil je het boek lezen?Logistiek in de zorg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Logistiek in de zorg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN