Ken jezelf, coach jezelf

Ken jezelf, coach jezelf - Ellen Evenhuis | Tiliboo-afrobeat.com

...elf, coach jezelf vergroot de kennis over jezelf en geeft op een toegankelijke manier een blauwdruk van je eigen psychisch functioneren ... Ken jezelf - blog - TROUW AAN JEZELF life coaching ... ... . Aan de hand van heldere tekeningen en toegankelijke teksten wordt in vier delen inzichtelijk gemaakt hoe je psychologisch in elkaar zit. Ken jezelf, coach jezelf is een verkenningstocht naar wie je bent, en hoe je soms onbewust en soms bewust bent. Links & Downloads. Voor de inleiding en de cover van Ken jezelf, coach jezelf, alle lezersreacties, persbericht en boekhandel brochure, artikelen en int ... Ken jezelf, coach jezelf door Ellen Evenhuis (Boek ... ... . Voor de inleiding en de cover van Ken jezelf, coach jezelf, alle lezersreacties, persbericht en boekhandel brochure, artikelen en interessante links. Jezelf voorbij lopen is voor veel mensen een herkenbaar gevoel. De ene keer lijkt alles mee te zitten, terwijl je op andere dagen de balans een beetje kwijt bent. In principe hoeft dat niet erg te zijn, maar je kunt e...

INFORMATIE

AUTEUR
Ellen Evenhuis
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ken jezelf, coach jezelf.pdf

OMSCHRIJVING

Op verkenningstocht door de psychologie van het ZelfMet oefeningen, voorbeelden en vragen ter overdenking;;;Voor het bestellen van een gesigneerd exemplaar en achtergrondinformatie over het boek en de auteur, ga naarwww.ellenevenhuis.nl Dit boek leert je op praktische wijze zelf de regie in handen te nemen voor de omgang met jezelf én met anderen, op het werk, met vrienden of thuis. Om te snappen hoe je deze relaties vormgeeft, moet je eerst naar jezelf kijken. Loop je jezelf voorbij, of ben je niet in beweging te krijgen? Waarom zit de ene keer in je leven alles mee en voel je je in balans, terwijl op andere dagen alles tegenzit en je jezelf niet in evenwicht voelt? In hoeverre beïnvloeden bepaalde gebeurtenissen en bijbehorend gedrag elkaar?Ken jezelf, coach jezelf vergroot de kennis over jezelf en geeft op een toegankelijke manier een blauwdruk van je eigen psychisch functioneren. Aan de hand van heldere tekeningen en toegankelijke teksten wordt in vier delen inzichtelijk gemaakt hoe je psychologisch in elkaar zit. Een eenvoudig stap-voor-stap-model leert je op luchtige wijze met jezelf aan de slag te gaan aan de hand van talrijke oefeningen, voorbeelden en vragen.

Wil je het boek lezen?Ken jezelf, coach jezelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ellen Evenhuis. Lezen Ken jezelf, coach jezelf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN