Gevaarlijke Kennis

Gevaarlijke Kennis - L. Kooijmans | Tiliboo-afrobeat.com

...ijke Kennis (Paperback). Kort na de Tweede Wereldoorlog werd in Florence een dagboek gevonden uit 1659 ... Gevaarlijke Vacatures in Zuiddorpe | Vacatures.nl ... . Het was geschreven door een jongeman die... Gevaarlijke kennis | ISBN 9789035132504 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Gevaarlijke kennis (Hardcover). Kort na de Tweede Wereldoorlog werd in Florence een dagboek gevonden uit het jaar 1659. Het was geschreven door een... De EVO Gevaarlijke Stoffen Kennis Quiz geeft een indicatie van het hu ... Gevaarlijke kennis - Columns - Credible ... . Het was geschreven door een... De EVO Gevaarlijke Stoffen Kennis Quiz geeft een indicatie van het huidige kennisniveau van veiligheidsadviseurs, maar ook van werknemers die met gevaarlijke stoffen werken. Deelnemers maken kans op een bol.com cadeaubon t.w.v €25,-. Wet- en regelgeving. Gevaarlijke stoffen zijn en blijven een complexe materie. De voorschriften ...

INFORMATIE

AUTEUR
L. Kooijmans
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Gevaarlijke Kennis.pdf

OMSCHRIJVING

Kort na de Tweede Wereldoorlog werd in Florence een dagboek gevonden uit 1659. Het was geschreven door een jongeman die niet langer tevreden was met het traditionele beeld van het heelal, de aarde en de mens. Hij was van plan niets meer voor waar aan te nemen en nam zich voor alles zoveel mogelijk zelf te gaan onderzoeken. Dezelfde zucht naar zelfstandig verworven kennis kenmerkte ook de Amsterdamse apothekerszoon Jan Swammerdam. Beide jongemannen slaagden erin om op eigen kracht natuurverschijnselen te doorgronden. Maar Jan Swammerdam onderwierp zich op den duur aan de autoriteit van een profeet. Hij was beslist niet de enige onderzoeker die werd geconfronteerd met de onvoorziene gevolgen van zijn jeugdige ambities. In Gevaarlijke kennis gaat historicus Luuc Kooijmans na waarom.

Wil je het boek lezen?Gevaarlijke Kennis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Kooijmans. Lezen Gevaarlijke Kennis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN