Een vorst op de balkan

Een vorst op de balkan - Van der Frans | Tiliboo-afrobeat.com

...st op de Balkan. 3 likes · 1 talking about this ... Weer, buien radar Balkan 14 daagse weersverwachting Balkan ... . Een vorst op de Balkan is de naam van het boek dat ik aan het schrijven ben. Het gedeelte dat al klaar is, is op deze pagina te vinden. Een vorst op de Balkan. 4 likes · 2 talking about this. Een vorst op de Balkan is de naam van het boek dat ik aan het schrijven ben. Het gedeelte dat al klaar is, is op deze pagina te vinden. Over de auteur. Frans van der Vliet (Heemstede 1947) begon met het schrijven van fictie toen hij 66 jaar oud was. "Een vorst op de Balkan" is na "Marco Vrij, ro ... Een vorst op de Balkan - Uitgeverij Boekscout ... . "Een vorst op de Balkan" is na "Marco Vrij, roman in telefoongesprekken" en "De vriendschap met Danny Biergaard" zijn derde boek. Een vorst op de Balkan May 20 at 11:43 PM Feuilleton Dušan Krković, aflevering 184 Om een uur ... of twaalf reden twee terreinwagens het kazerneplein op. Veertien mannen stapten uit, een luitenant, twee vaan...

INFORMATIE

AUTEUR
Van der Frans
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Een vorst op de balkan.pdf

OMSCHRIJVING

Het verhaal speelt zich af in een fictief landje op de Balkan. Drie oude mannen hopen dat Miloš, een afstammeling van de vorst die van 1901 tot 1918 regeerde, het land vooruit kan helpen. Miloš verhuist na zijn afstuderen van Nederland naar het Balkanlandje en doet zijn best.

Wil je het boek lezen?Een vorst op de balkan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Van der Frans. Lezen Een vorst op de balkan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN