De weg naar waarheid

De weg naar waarheid - N. Sanchez | Tiliboo-afrobeat.com

...LING: 'De weg naar de waarheid' is niet zomaar een boek, het is een openbaring ... Ik ben de weg, de waarheid en het leven - Pastorale Kroes ... . Nouk Sanchez is een begaafde geestelijke leraar die weet waar ze het over heeft en grote helderheid bezit over hoe ze dat moet communiceren. Het schrijven van Nouk en Tomas is compromisloos, ... Jezus: De weg, de waarheid, het leven. Lees in dit boek over elke gebeurtenis uit Jezus' leven die in de Bijbel beschreven staat. De weg naar een 'afgesproken waarheid' voor Thijs H. Vandaag om 09:25 door A ... bol.com | De weg naar waarheid, Nouk Sanchez ... ... . De weg naar een 'afgesproken waarheid' voor Thijs H. Vandaag om 09:25 door Annelies Hendrikx en Claire van Dyck Thijs H. naast zijn advocaten Serge Weening en Joost de Bruin. De apostelen verlangen nog steeds naar aanzien HOOFDSTUK 99 Jezus geneest twee blinde mannen en helpt Zacheüs HOOFDSTUK 100 De illustratie van de tien minen ... Jezus: De weg, de waarheid, het leven HOOFDSTUK 120 ... Weg naa...

INFORMATIE

AUTEUR
N. Sanchez
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De weg naar waarheid.pdf

OMSCHRIJVING

In hun bestseller De weg naar vrijheid – het loslaten van het ego bieden Nouk en Tomás een diepgaande en praktische handleiding aan om je te ontdoen van de blokkades die ons weerhouden permanent vrede, liefde en plezier te ervaren. Ze beschrijven dat we ons ego, ons on-ontdekte ‘ik’ onder ogen zullen moeten zien om resultaat te kunnen boeken. Ons ego is een vals ‘zelf’ dat geplaagd wordt door verschillende angsten, verbroken relaties, financiële problemen en ziekten en het vindt zijn weg in ons leven met de mantra ‘zoek en vind niet’.Nouk Sanchez (geb. in Australië) en Tomás Vieira (geb. in Hongkong) kwamen in aanraking met 'Een cursus in wonderen'. Gegrepen door deze cursus hebben zij zich vervolgens beziggehouden met het proces van loslaten van het ego. Zij hebben dit verweven met hun eigen ervaring en op een praktische manier samengevat waardoor een methode is ontstaan om innerlijke obstakels te verwijderen die de aanwezigheid en de ervaring van liefde in ons dagelijks leven versluieren.AANBEVELING: “'De weg naar de waarheid' is niet zomaar een boek, het is een openbaring. Nouk Sanchez is een begaafde geestelijke leraar die weet waar ze het over heeft en grote helderheid bezit over hoe ze dat moet communiceren. Het schrijven van Nouk en Tomas is compromisloos, opwindend en opmerkelijk consistent.” Uit het voorwoord van Gary R. Renard, de auteur van 'De verdwijning van het universum, nietsverhullende gesprekken over illusies, vorige levens, religie, seks, politiek en de wonderen van vergeving'; en 'Jouw onsterfelijke werkelijkheid, hoe doorbreek je de cyclus van leven en dood; en 'De Liefde heeft niemand vergeten'.

Wil je het boek lezen?De weg naar waarheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N. Sanchez. Lezen De weg naar waarheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN