De Verdwaalde Kapitein 2 - De Verdwaalde Kapitein

De Verdwaalde Kapitein 2 - De Verdwaalde Kapitein - Jacques Terpant | Tiliboo-afrobeat.com

...dwaalde kapitein Boek 1 van 2 1763, naar aanleiding van het verdrag dat de Zevenjarige Oorlog beëindigde, draagt de koning van Frankrijk Amerika aan de Engelsen over ... Verdwaalde kapitein, De 1 - De verdwaalde kapitein 1 ... . Maar in tegenstelling tot wat Voltaire dacht, gaat het niet om een paar hectares sneeuwlandschap, maar om het equivalent van het hedendaagse Canada en een twintigtal staten van de Verenigde Staten. De verdwaalde kapitein strips. Hieronder vind je 2 strip uitgaven uit de stripreeks De verdwaalde kapitein. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer! Je kunt vanuit hier ook direct bestellen: per album of de hele reeks in é ... De Verdwaalde Kapitein - De Verdwaalde Kapitein Vol.2 ... ... . Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer! Je kunt vanuit hier ook direct bestellen: per album of de hele reeks in één keer. De verdwaalde kapitein is een compleet verhaal in twee delen. Winter 1765, aan de oevers van de Mi...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacques Terpant
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Verdwaalde Kapitein 2 - De Verdwaalde Kapitein.pdf

OMSCHRIJVING

De verdwaalde kapitein is een compleet verhaal in twee delen.Winter 1765, aan de oevers van de Mississippi. De overgave van Fort de Chartres, als teken van de volledige overdracht van al het land van koning Lodewijk XV aan de Engelsen, is slechts een kwestie van tijd. Het is Saint-Ange, de laatste Franse kapitein ter plaatse, die de overdracht moet regelen. Maar dat verloopt niet bepaald probleemloos, aangezien niet alle Indianen het eens zijn met de voorwaarden van deze "vrede".Tijdens de bewerking van de romans van Jean Raspail (Zeven ruiters), leest Jacques Terpant in een van zijn reisboeken over het bestaan van Saint-Ange, de laatste van de Franse kapiteins, die aan de oevers van de Mississippi de sleutels van heel Amerika aan de Engelsen moest overdragen. Hij schetst in twee delen en in prachtige kleuren een fresco van dit onbekende epos over het einde van het eerste koloniale rijk.De verdwaalde kapitein is een compleet verhaal in twee delen.

Wil je het boek lezen?De Verdwaalde Kapitein 2 - De Verdwaalde Kapitein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacques Terpant. Lezen De Verdwaalde Kapitein 2 - De Verdwaalde Kapitein Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN