De Ideale Wereld

De Ideale Wereld - Luc Deprez | Tiliboo-afrobeat.com

... van der Wal surft op de deiningen van de actualiteit ... De woordvoerder spreekt: Kris Peeters - YouTube ... . Ontdek elke dinsdag en donderdag een nieuwe aflevering! Bekijk alle afleveringen van De ideale wereld met VRT NU via de site of app. In De Ideale Wereld surft Jan Jaap op de deining van de actualiteit. Samen met een sidekick, een centrale gast en een resem aan filmpjes probeert hij lessen ... De Ideale Wereld is een Vlaams praatprogramma dat van 2013 tot 2015 werd uitgezonden op de commerciële televisiezender VIER en nadien werd overgenomen door de openbare zender Canvas.Iedere aflevering praat de presentator, geflankeerd ... De ideale wereld ?! - Thomas - Godsdienstonderwijs.be ... .Iedere aflevering praat de presentator, geflankeerd door een of meerdere sidekicks, diverse satirische filmpjes aan elkaar die zijn geb...

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Deprez
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De Ideale Wereld.pdf

OMSCHRIJVING

We leven in een wereld waarin gedicteerd wordt hoe we moeten leven: wat we mogen eten en drinken, hoeveel we moeten sporten, hoe we ons best verplaatsen en hoeveel we mogen werken. Zelfs hoe lang we moeten slapen, wordt ons tegenwoordig helder uitgelegd door erudiete professoren. Als we ons niet aan de goedbedoelde adviezen van die talloze instanties houden, worden we geacht ons schuldig te voelen want dan zijn we verantwoordelijk voor de opwarming van de aarde, het ongecontroleerd oplopen van de kosten van de gezondheidszorg en nog vele andere rampscenario's. Rokers, vleeseters, hardwerkende ambitieuze mensen en zij die af en toe genieten van een glas alcohol op een zonnig terras, worden hoe langer hoe meer neergezet als dommeriken, als halve criminelen of minstens als "niet goed bezig'. Wat gebeurt er indien deze tendens zich doorzet? Wat gebeurt er als een idealist hoe langer hoe meer grip krijgt en het in zijn hoofd haalt om de wereld te verbeteren? Stel je voor dat hij macht krijgt en kan dicteren hoe we moeten leven om zijn ideale wereld te realiseren. Stel je voor dat er iemand in staat is om te bepalen hoe wij moeten leven. Misschien is dat wel je reinste horror.

Wil je het boek lezen?De Ideale Wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Deprez. Lezen De Ideale Wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN