Wandelen door het wetende veld

Wandelen door het wetende veld - Francesca Mason Boring | Tiliboo-afrobeat.com

...elen door het wetende veld geeft Francesca Mason Boring haar visie op het werken met systeemopstellingen, rituelen en ceremoniën ... Wandelen in Leudal - Bezoekerscentrum Leudal ... . Haar werk is beïnvloed door inheemse, rituele of oorspronkelijke denkwijzen en tradities. Bezoek het bericht voor meer. Klik op de tiel van het boek om direct bij Bol.com te kunnen bestellen. In Wandelen door het wetende veld geeft Francesca Mason Boring haar visie op het werken met systeemopstellingen, rituelen en ceremoniën. Vergelijken - Wandelen door het wetende veld, rituelen en ceremoniën in systeemopstellingen (Francesca Mason) (2011) ISBN: 978 ... Wandelen door het wetende veld - Francesca Mason Boring ... ... . Vergelijken - Wandelen door het wetende veld, rituelen en ceremoniën in systeemopstellingen (Francesca Mason) (2011) ISBN: 9789069639383 - In Wandelen door het wetende veld geeft Francesca Mason Boring haar visie op het werken met systeemopstellingen,… Wandelen door het wetende veld Francesca Mason Bor...

INFORMATIE

AUTEUR
Francesca Mason Boring
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Wandelen door het wetende veld.pdf

OMSCHRIJVING

In Wandelen door het wetende veld geeft Francesca Mason Boring haar visie op het werken met systeemopstellingen, rituelen en ceremoniën. Haar werk is beïnvloed door inheemse, rituele of oorspronkelijke denkwijzen en tradities. Het ¿wetende veld¿ is een plek van heling en kennis die door inheemse healers en leraren al duizenden jaren wordt betreden ¿ als een gewoon onderdeel van het leven. Het luisteren naar de wijsheid van het Veld is in het westerse denken niet sterk ontwikkeld. De verbinding met de schepping, de schepper en de voorouders is met nagenoeg chirurgische precisie verwijderd uit de westerse geneeswijzen. Dit boek reikt de lezer handvatten aan om die band te herstellen. Francesca Mason Boring is van haar moeders kant Shoshone ¿ een indianenstam uit het westen van de Verenigde Staten ¿ en stamt van haar vaders kant af van immigranten van Ierse, Schotse en Litouwse afkomst. Zij is schrijver en facilitator van familie- en systeemopstellingen en van ceremoniële opstellingen. In Duitsland ¿ de bakermat van het systemisch werk ¿ geeft ze regelmatig seminars en workshops.

Wil je het boek lezen?Wandelen door het wetende veld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francesca Mason Boring. Lezen Wandelen door het wetende veld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN