Terug naar het front

Terug naar het front - Patt Mills | Tiliboo-afrobeat.com

... trekken naar het hospitaal, laten Ali's gebroken arm inpakken en gaan meteen terug naar het front ... Google ... . "Hij kon zijn schietvinger nog bewegen." Zulke incidenten eisen mentaal en fysiek ... In dit vijfde deel keert Charley na herstel terug naar het front: het salient van Ieper. De Duitse artillerie bestookt de vastbesloten Britten van drie kanten. De Duitsers kunnen er niet in, de Engelsen kunner er niet uit. Gewonde patiënten willen terug naar het front: 'soldaten zijn heel romantisch' Het front in Oos ... Terug naar het front - Yendor Stripboekenhandel te Rotterdam ... . Gewonde patiënten willen terug naar het front: 'soldaten zijn heel romantisch' Het front in Oost-Oekraïne is vastgelopen. Maar nog altijd vechten Oekraïense burgers tegen de pro-Russische separatisten. Tom Vennink 25 april 2017, 2:00 De artsen bezorgden de soldaten zoveel pijn dat zij uiteindelijk liever terug wilden naar het front." Deze methode maakte zowel de milita...

INFORMATIE

AUTEUR
Patt Mills
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Terug naar het front.pdf

OMSCHRIJVING

In 1916 liegt Charley Bourne over zijn leeftijd om dienst te kunnen nemen. Hij belandt op de slagvelden van Frankrijk, vlak voor het begin van de Slag aan de Somme. In de loopgraven ervaart hij dat de werkelijkheid een stuk grimmiger is dan gedacht. De Engelsen vechten niet alleen tegen het Duitse leger, maar ook tegen het weer, de modder, dodelijke technologie, stugge tradities en ouderwetse bevelvoering. Charley's Oorlog ontwikkelde zich tot een klassieker in de Britse stripgeschiedenis en wordt beschouwd als 'the greatest British war comic strip ever created'. Nauwkeurig gedocumenteerd door de ervaren Pat Mills (scenario) en minutieus in beeld gebracht door stripveteraan Joe Colquhoun (tekeningen).'Charley's Oorlog is een ontroerend document humaine over een generatie jonge jongens die in de loopgraven volwassen werd' - Sunday Time.

Wil je het boek lezen?Terug naar het front in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patt Mills. Lezen Terug naar het front Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN