Tekstuitgave Pacht/Wetgeving landelijk gebied 2019/2020

Tekstuitgave Pacht/Wetgeving landelijk gebied 2019/2020 - D.W. Bruil | Tiliboo-afrobeat.com

...stuitgave Pacht/Wetgeving landelijk gebied 2019/2020 is dan ook uw kompas voor juridische kwesties en aspecten van het agrarisch recht: pacht, herverkaveling, gebiedsontwikkeling in landelijk gebied, veehouderij, natuur- en bosbeheer ... bol.com | Tekstuitgave - Pacht/wetgeving landelijk gebied ... ... . 'Tekstuitgave Pacht/Wetgeving landelijk gebied 2019/2020' door D.W. Bruil - Onze prijs: €69,25 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Tekstuitgave Pacht/Wetgeving landelijk gebied 2019-2020 Samengesteld door Prof. mr. D.W. Bruil directeur instituut voor agrarisch recht te Wageningen en bijzonder hoogleraar agrarisch recht, Rijksuniversiteit Groningen Wolters Kluwer, Devente ... Tekstuitgave Pacht/Wetgeving landelijk gebied 2019/2020 ... ... . mr. D.W. Bruil directeur instituut voor agrarisch recht te Wageningen en bijzonder hoogleraar agrarisch recht, Rijksuniversiteit Groningen Wolters Kluwer, Devente...

INFORMATIE

AUTEUR
D.W. Bruil
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Tekstuitgave Pacht/Wetgeving landelijk gebied 2019/2020.pdf

OMSCHRIJVING

Deze tekstuitgave bundelt voor u alle actuele wetteksten omtrent het agrarisch recht en de inrichting van landelijk gebied. De handige inhoudsopgave helpen u hierbij snel en doelgericht naar de juiste wetten en uitvoeringsregelingen. Verdere verdieping is altijd dichtbij dankzij de heldere bronvermelding. Bijgewerkt tot 1 september 2019. Er bestaan veel regels voor het pachten en inrichten van landelijk gebied. Gelukkig hoeft u niet alle actuele wetteksten en uitvoeringsregelingen voor het agrarisch grondgebruik uit uw hoofd te weten. Met deze uitgave heeft u de relevante bepalingen altijd binnen handbereik. De Tekstuitgave Pacht/Wetgeving landelijk gebied 2019/2020 is dan ook uw kompas voor juridische kwesties en aspecten van het agrarisch recht: pacht, herverkaveling, gebiedsontwikkeling in landelijk gebied, veehouderij, natuur- en bosbeheer. De handige inhoudsopgave maakt de actuele stand van zaken van de uiteenlopende wetten en uitvoeringsregelingen snel inzichtelijk. Zo bladert u binnen enkele seconden naar het onderwerp van belang: van pacht, herverkaveling en gebiedsontwikkeling tot de tekst die u zocht over mestwetgeving. Het is een verhelderend naslagwerk tijdens studie, overleg, vergaderingen of rechtszittingen. Of bij het opstellen van juridische en inhoudelijke argumenten in uw eigen dossiers (denk aan beleidsnota#s, plannen, beschikkingen, pleitnota#s en verweerschriften). Het rondzeulen met verschillende dikke drukwerken is verleden tijd. De tekstuitgave komt van pas bij veel juridische aspecten in het agrarisch recht: In het onderdeel Pacht vind u de tekst van Burgerlijk Wetboek, Pachtprijzenbesluit 2007 en Uitvoeringsregeling pacht. In het onderdeel Landelijk gebied staat de Wet inrichting landelijk gebied centraal (incl. uitvoeringsregelingen). In het onderdeel Natuurbescherming leest u de Wet natuurbescherming en uitvoeringsregelingen. Ten slotte vindt u in het onderdeel Veehouderij de regelingen rondom de Meststoffenwet, de Wet ammoniak en veehouderij en Wet geurhinder en veehouderij. Met deze vernieuwde editie heeft u alle actuele teksten bij de hand. Elke regeling is voorzien van een bronvermelding, zodat u zich direct verder kunt verdiepen wanneer dat nodig is. De tekst van de regelgeving is bijgewerkt tot en met 1 september 2019. Kortom: dit handzame boekje vormt een veelzijdige bron van informatie voor professionals, academici en studenten binnen het agrarisch recht.

Wil je het boek lezen?Tekstuitgave Pacht/Wetgeving landelijk gebied 2019/2020 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D.W. Bruil. Lezen Tekstuitgave Pacht/Wetgeving landelijk gebied 2019/2020 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN