Recht Doen Aan Zorg

Recht Doen Aan Zorg - van der Hulst | Tiliboo-afrobeat.com

...t aan om bij jonge kinderen (prenten)boeken over diversiteit te gebruiken als aanknopingspunt voor een gesprek ... Rechten en plichten van patiënten | Thuisarts ... . En bespreek niet alleen verschillen in uiterlijk of etniciteit, maar bijvoorbeeld ook in interesse. Hier schreef zij eerder een blog over. Culturele lens . Hoe kun je nog meer recht doen aan diversiteit? Sinds 2016 bestaat er een meldplicht aan de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd voor zorgverleners die ernstig tekortschieten bij de zorgverlening. Daarbij gaat het niet alleen om zorgverleners die in loondienst werkzaam zijn, maar ook om zzp'ers, medisch- ... Patiëntenrechten - Zorgwijzer ... . Daarbij gaat het niet alleen om zorgverleners die in loondienst werkzaam zijn, maar ook om zzp'ers, medisch-specialisten of andere zorgverleners die op basis van een toelatingsovereenkomst in een zorginstelling werkzaam zijn of om andere constructies. Rubix zorg gelooft in de eigen kracht van deze jongeren en hun netwerk. Er is een grote maatschappelijke behoefte aan organisaties die juist deze, als heftig en zwaar bestempelde groep jongeren, kan begeleiden en o...

INFORMATIE

AUTEUR
van der Hulst
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Recht Doen Aan Zorg.pdf

OMSCHRIJVING

Niet alleen blikt dit boek terug op een eeuw leerplicht, het wilook ontwikkelingen in de beleidsen uitvoeringspraktijk zichtbaar maken en opdrachten voor de komende jaren benoemen. Daartoe behandelt het een groot aantal onderwerpen, vanuit diverse invalshoeken. De bijdragen zijn wisselend van aard (beschrijvend of beschouwend) en van toonzetting (kritisch, zorgelijk of juist optimistisch en uitdagend). Het optimaal benutten van het recht op onderwijs voor alle jongeren in de Nederlandse samenleving is een onderwerp van aanhoudende zorg, voor de overheid en voor alle andere betrokken partijen in en om de school. Nieuwe opdrachten en uitdagingen dienen zich in dit verband aan.

Wil je het boek lezen?Recht Doen Aan Zorg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur van der Hulst. Lezen Recht Doen Aan Zorg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN