Psychodynamische therapie in context

Psychodynamische therapie in context - Tom J. C. Berk | Tiliboo-afrobeat.com

...dynamische therapie in context. Een algemene inleiding over de (individuele) psychodynamische psychotherapie ... Wat is psychodynamische therapie? - Praktijk De Rots ... . De ontwikkeling daarvan wordt... Psychodynamische therapie is afgeleid van de psychoanalyse, maar is minder intensief. Het doel van psychodynamische therapie is om het onderbewuste zichtbaar te maken zodat jij meer inzicht krijgt in jouw psychische problemen en ze leert verwerken of er mee om leert gaan. Psychodynamische therapie wordt niet op elke locatie van Lentis aangeboden. Handboek Korte Psychodynamisch ... Postgraduaat in de psychodynamische kinderpsychotherapie ... ... . Psychodynamische therapie wordt niet op elke locatie van Lentis aangeboden. Handboek Korte Psychodynamische Psychotherapie. Context, Theorie en Praktijk. Amsterdam: Boom. Korte therapie, een aanklacht tegen dogmatisme en orthodoxie? Marc Hebbrecht. Er is een steeds toenemende vraag naar korte, psychoanalytisch georiënteerde psychotherapieën, waarvan de effectiviteit empirisch aangetoond kan worden. Psychodynamische psychotherapie kan worden gegeven ...

INFORMATIE

AUTEUR
Tom J. C. Berk
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Psychodynamische therapie in context.pdf

OMSCHRIJVING

Een algemene inleiding over de (individuele) psychodynamische psychotherapie. De ontwikkeling daarvan wordt uitvoerig besproken, evenals de belangrijkste karakteristieken (methode; technieken, etc.) Het boek begint met een besprekeing van de moderne psychotherapie meer in het algemeen. Deze vormen de context voor de moderne psychodynamische therapie De ontwikkeling, praktijk en onderzoek passeren de revue. Helder geschreven, overzichtelijk en bruikbaar voor de praktijk.

Wil je het boek lezen?Psychodynamische therapie in context in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tom J. C. Berk. Lezen Psychodynamische therapie in context Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN