Portugal

Portugal - Hansmaarten Tromp | Tiliboo-afrobeat.com

...al, officieel de Portugese Republiek (Portugees: República Portuguesa), is een land in het uiterste zuidwesten van Europa ... Vakantie Portugal - de meeste keuze | D-reizen ... .Het vormt het westelijk deel van het Iberisch Schiereiland.In het oosten en noorden grenst het aan Spanje, het enige buurland, en in het zuiden en westen aan de Atlantische Oceaan.Tot Portugal behoren tevens de Azoren en Madeira, twee eilandengroepen in deze oceaan. Blijf op de hoogte van de veiligheidssituatie. Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken.Maak Portugal favoriet, dan ontvangt u een pushbericht als het reisadvies ver ... Vakantie Portugal - Goedkope vakanties 2020 | Corendon ... . Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken.Maak Portugal favoriet, dan ontvangt u een pushbericht als het reisadvies verandert. Met de app heeft u ook alle contactgegevens van Buitenlandse Zaken en lokale hulpdiensten bij de hand, plus informatie over wat te doen in geval van nood, zoals ziekenhuisopname of verlies van uw paspoort. Coronamaatregelen Portugal Zijn vakanties in Portugal al (beperkt) mogelijk? De ANWB heeft de status van Portu...

INFORMATIE

AUTEUR
Hansmaarten Tromp
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Portugal.pdf

OMSCHRIJVING

Door de langgerekte stranden van de Algarve en een heerlijk klimaat is Portugal de ideale bestemming voor zonaanbidders. De gunstige ligging aan zee bepaalt niet alleen het weer, maar beïnvloedde ook de geschiedenis. Ooit stak het land Spanje naar de kroon en bevoeren Portugese ontdekkingsreizigers trots de wereldzeeën. In de bruisende steden Lissabon en Porto zijn nog veel schitterende bouwwerken uit deze glorietijd te bewonderen. Ook het achterland van Portugal biedt ingrediënten voor een heerlijke vakantie. In het noordoosten van Minho ligt het befaamde Parque Nacional Peneda-Gerês, met zijn kleurige dorpen en steden met Moorse invloeden. De provincie Trás-os-Montes ('Over de bergen') heeft een geheel eigen charme door het woeste landschap.In het hele land proef je nog het Portugese volksleven. Uniek is de muziek van de fado, waarin de typisch Portugese en onvertaalbare saudade weerklinkt. Hansmaarten Tromp is reisjournalist. Portugal fascineert hem vanwege de rijke geschiedenis die nog overal gevoeld en beleefd kan worden.

Wil je het boek lezen?Portugal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hansmaarten Tromp. Lezen Portugal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN