Meso focus - Planning en control in de schoolpraktijk

Meso focus - Planning en control in de schoolpraktijk - C. Raaijmakers | Tiliboo-afrobeat.com

...cus - Planning en control in de schoolpraktijk 2e druk is een boek van C ... Het micro, meso en macro-niveau van implementatie van ... ... .M. Raaijmakers uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013054538 In deze uitgave worden de kernthema's binnen het financieel management behandeld., Het past bij de huidige eisen dat de financi le dimensie nadrukkelijk wordt gekoppeld aan het onderwijs beleid en het personeelsbeleid binnen de school. OMSCHRIJVING. Meso focus - Planning en control in de schoolpraktijk 2e druk is een boek van C.M. Raaijmakers uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013054538 In deze uitgav ... Planning en control in de schoolpraktijk - C. Raaijmakers ... ... .M. Raaijmakers uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013054538 In deze uitgave worden de kernthema's binnen het financieel management behandeld., Het past bij de huidige eisen dat de financi le dimensie nadrukkelijk wordt gekoppeld aan het onderwijs beleid en het personeelsbeleid binnen de school. 'Planning en control in de sc...

INFORMATIE

AUTEUR
C. Raaijmakers
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Meso focus - Planning en control in de schoolpraktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Meso focus - Planning en control in de schoolpraktijk 2e druk is een boek van C.M. Raaijmakers uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013054538 In deze uitgave worden de kernthema's binnen het financieel management behandeld., Het past bij de huidige eisen dat de financi le dimensie nadrukkelijk wordt gekoppeld aan het onderwijs beleid en het personeelsbeleid binnen de school. Buiten de noodzakelijke financi le en inhoudelijke planning krijgen de toetsing en de controle ook aandacht. Het geld binnen de schoolorganisatie is nooit een doel op zich. Aan de hand van de gebruikte voorbeelden en modellen wordt evenwel duidelijk dat het financieel management in het algemeen en de planning en control in het bijzonder als aanjagers kunnen worden beschouwd in het denken over de resultaatverantwoordelijkheid binnen de scholen.

Wil je het boek lezen?Meso focus - Planning en control in de schoolpraktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Raaijmakers. Lezen Meso focus - Planning en control in de schoolpraktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN