Je hart uit

Je hart uit - Giovanni Pavoncella | Tiliboo-afrobeat.com

... werkt je hart minder efficiënt. Op den duur kan dit voor problemen zorgen ... Wat rijmt er op uit-je-hart - Mijnwoordenboek ... . > Meer over hartklepaandoeningen. Bloedsomloop. De bloedsomloop bestaat uit de kleine en grote bloedsomloop. Kleine bloedsomloop. In de kleine bloedsomloop komt zuurstofarm bloed binnen in de rechterboezem van het hart. Hoe ziet je hart eruit? Een hart lijkt eigenlijk niet zoveel op de hartjesfiguren die mensen vaak tekenen. Het hart van mensen en zoogdieren bestaat uit twee helften, een linker- e ... Spreekwoorden en gezegden met hart | Educatie en School: Taal ... . Het hart van mensen en zoogdieren bestaat uit twee helften, een linker- en een rechterhelft. Die twee helften bestaan elk weer uit twee holle ruimtes, een "boezem" en een "kamer". In rust klopt je hart rond 70 keer per minuut. Bij inspanning kan dit bij jongeren oplopen tot rond de 200 per minuut. Het hart vormt samen met de slagaderen en aderen je bloedsomloop (circulatie). Het menselijk hart heeft een complexe anatomie en bestaat uit verschillende onderdelen, zoals kamers ...

INFORMATIE

AUTEUR
Giovanni Pavoncella
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Je hart uit.pdf

OMSCHRIJVING

Twaalf jaar nadat hij van de aardbodem verdween wordt het lichaam van Tonnis Meppelink gevonden, vermoord door messteken, het afgebroken lemmet zat nog tussen zijn ribben. Zijn broer Lambert, familieleden en vrienden van Tonnis worden opnieuw gehoord om te proberen een dader van deze misdaad in beeld te krijgen waar de recherche niet in slaagt, waarna deze zaak opnieuw koud wordt gesteld. Lambert is een jaar na de verdwijning van zijn broer met Anje getrouwd, zijn schoonzus die een zoon van Tonnis had. Op zijn veertiende vertelden ze Take dat Lambert zijn vader niet was en dat zijn biologische vader op het kerkhof lag achter de kerk, naast het graf van Lambert zijn eerste vrouw Rijna waarmee hij twee kinderen heeft, Sytse en Hester. Jaren later gaat Hester samen met haar broer en neef skiën in Zwitserland en ontmoet toevallig Casper Veerkamp, een student die haar in een pc-winkel geholpen heeft met haar laptop die traag geworden was. Als Take thuis tijdens de viering van eerste paasdag vertelt dat Hester samen met Casper op haar hotelkamer heeft geslapen verandert de sfeer in huize Meppelink.

Wil je het boek lezen?Je hart uit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Giovanni Pavoncella. Lezen Je hart uit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN