Hockeyoefeningen

Hockeyoefeningen - Marc van Geest | Tiliboo-afrobeat.com

...ine Kenniscentrum van de KNHB wil haar doelgroepen beter bereiken, informeren en met elkaar verbinden ... Leuke oefening: Koning van de bal - Hockey vader ... . Er is ook ruime aandacht voor trainers en coaches. Om trainers en coaches maar bijvoorbeeld ook ouders beter te kunnen ondersteunen in hun voorbereiding op het geven van trainingen en het coachen van wedstrijden,… Hockeyoefeningen.nl is een website voor iedereen. Voor trainers, coaches of gewoon enthousiaste ouders, broertjes en zusjes die meer willen weten van het spelletje. Naast de website hebben wij ook een heel actief Instagram account en een Facebook pagina. Eenvoudig ... Hockeyoefening.nl gewoon ter inspiratie van de trainer/coach. ... . Naast de website hebben wij ook een heel actief Instagram account en een Facebook pagina. Eenvoudig hockeytrainingen maken. Keuze uit heel veel hockeyoefeningen voor alle techniek...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc van Geest
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hockeyoefeningen.pdf

OMSCHRIJVING

Hockeyoefeningen van Marc van Geest staat vol met meer dan 140 leuke, leerzame en uitdagende oefeningen en partijvormen die elke trainer zo kan gebruiken in de training of inspiratie geeft om zelf nog meer oefeningen te verzinnen. Hockeyoefeningen is ontstaan uit de constante zoektocht van trainers naar nieuwe oefenstof. Hoewel er wel enkele online systemen met hockeyoefeningen zijn, ontbrak een recent Nederlandstalig boek waarin je eens lekker kunt bladeren op zoek naar nieuwe oefeningen. De oefeningen zijn onderverdeeld in zeven categorieën en in verschillende moeilijkheidsniveaus. Van basisoefeningen die op elk niveau te trainen zijn, tot meer complexe tactische oefeningen die zelfs op het hoogste niveau uitdagend blijven. Zo zitten er voor ieder team en iedere trainer oefeningen tussen.

Wil je het boek lezen?Hockeyoefeningen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc van Geest. Lezen Hockeyoefeningen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN