GEVANGEN WOORDEN

GEVANGEN WOORDEN - Ginny L. Yttrup | Tiliboo-afrobeat.com

...EN WOORDEN (Paperback). De tienjarige Kaylee Wren praat niet meer sinds haar aan drugs verslaafde moeder haar aan haar lot overliet bij een ... De 95 beste afbeeldingen van Opbeurende teksten | Teksten ... ... ... Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'gevangen', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Gevangen (9) Gevangen als onderpand (1) Gevangen en eenzaam opgesloten (1) Gevangen nemen als onderpand (1) Gevangen vis in leven houden (1) Gevangen zetten (1) ... Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en ... De 80 beste afbeeldingen van bemoedigende woorden ... ... ... Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op ... GEVANGEN WOORDEN. De tienjarige Kaylee Wren praat niet meer sinds haar aan drugs verslaafde moeder haar aan haar lot overliet ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ginny L. Yttrup
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
GEVANGEN WOORDEN.pdf

OMSCHRIJVING

De tienjarige Kaylee Wren praat niet meer sinds haar aan drugs verslaafde moeder haar aan haar lot overliet bij een gevaarlijke man in een afgelegen caravan. Met de stilte als haar enige schuilplaats, leert Kaylee woorden uit een woordenboek dat haar moeder achterliet.‘Ik verzamel woorden. Ik bewaar ze in een doosje in mijn hoofd. Ik zou ze het liefst in een echte doos bewaren, in een heel mooie, een schoenendoos misschien beplakt met bloemetjespapier. En elke keer als ik er zin in heb, zou ik de doos openen, er velletjes papier uitnemen en de woorden lezen en ze allemaal tegelijk voelen. De doos zou ik dan kunnen verstoppen. Maar de woorden zijn veiliger in mijn hoofd. Daar kan hij ze niet van me afpakken.’ Zo begint de bloedstollend mooie roman van Ginny Yttrup. Een verhaal over twee beschadigde mensen wier paden elkaar kruisen. Want niet alleen de kleine Kaylee begeeft zich in een benarde situatie, ook de 34-jarige Sierra Dawn probeert pijnlijke herinneringen te verdringen. Als de twee elkaar ontmoetenleren ze om het verleden een plek te geven.

Wil je het boek lezen?GEVANGEN WOORDEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ginny L. Yttrup. Lezen GEVANGEN WOORDEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN