Boeddha's nachtlichtjes

Boeddha's nachtlichtjes - Dharmachari Nagaraja | Tiliboo-afrobeat.com

...a's nachtlichtjes bevat sprankelende hervertellingen van traditionele boeddhistische verhalen die je kind meenemen naar schitterende, nieuwe plekken en laten kennismaken met de rijkdom van de boeddhistische leer ... Boeddha's nachtlichtjes voorleesverhaaltjes over liefde en ... ... . Boeddha's nachtlichtjes is echt de moeite waard om aan te schaffen, om te verhalen te delen met je kinderen, maar ook om zelf te lezen om meer te leren over het boeddhisme bijvoorbeeld. Boeddha's nachtlichtjes - Dharmachari Nagaraja voorleesboek, paperback, 144 pagina´s, Unieboek / Het Spectrum Bestel dit boek hier via Bol.com >>>> Boeddha's nachtlichtjes - Dit boek van schrijver Dharmachari Nagaraja (ISBN: 9789049107925) bestellen? Vindt de beste prijs op Boeknet Vergelijken - Boeddha's nachtlichtjes, voor ... Boeddha's nachtlichtjes | LangZullenWeLezen! ... .com >>>> Boeddha's nachtlichtjes - Dit boek van schrijver Dharmachari Nagaraja (ISBN: 9789049107925) bestellen? Vindt de beste prijs op Boeknet Vergelijken - Boeddha's nachtlichtjes, voor...

INFORMATIE

AUTEUR
Dharmachari Nagaraja
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Boeddha's nachtlichtjes.pdf

OMSCHRIJVING

Boeddha’s nachtlichtjes bevat sprankelende hervertellingen van traditionele boeddhistische verhalen die je kind meenemen naar schitterende, nieuwe plekken en laten kennismaken met de rijkdom van de boeddhistische leer. Van het verhaal over het vriendelijke, wijze hert, waarin de boodschap van vergeving wordt uitgedragen, tot het verhaal over de twee eenden en de schildpad, waardoor je kind zal leren eerst na te denken voor hij of zij iets verkondigt; deze twintig verhalen helpen je kind te ontspannen en zullen hem of haar een gezonde nachtrust schenken. Door de verhalen zal de verbeelding en de creativiteit van je kind worden gestimuleerd en het zelfvertrouwen worden vergroot. Kinderen worden erdoor aangemoedigd de juiste keuzes in hun leven te maken.

Wil je het boek lezen?Boeddha's nachtlichtjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dharmachari Nagaraja. Lezen Boeddha's nachtlichtjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN