Alechinsky. tussen de regels

Alechinsky. tussen de regels - P. Alechinsky | Tiliboo-afrobeat.com

...eerde oplage van 1000 stuks! Het boek met de titel 'Tussen de regels' is geschreven door Alechinsky P ... Vragen over afstand houden | Coronavirus COVID-19 ... ... . Tussen de regels is in 1997uitgegeven als Paperback / softback. Deze uitgave is druk 1. Deze mooie publicatie geeft een uitgebreid overzicht van de werken op papier van Alechinsky van de laatste 30 jaar. Tussen de regels, Pierre Alechinsky Kunstenaars A-Z. ... 124 opmerkelijk fraaie kleurafbeeldingen van schilderijen, inkttekeningen en aquarellen uit de periode 1965-1993 tonen de expressieve stijl die Alechinsky ontwikkelde vanuit surrealisme, Cobra en Japanse calligrafie. Tekstueel is het boek mager, ... Titeltrack Tussen De Regels maakt het allemaal nog enger. 'Tussen ... Tussen de Regels | Passend Lezen ... . Tekstueel is het boek mager, ... Titeltrack Tussen De Regels maakt het allemaal nog enger. 'Tussen de regels staat precies wat ik bedoel/Tussen de regels lees je mijn gevoel/Achter de woorden zie je staan/Het is gedaan.'...

INFORMATIE

AUTEUR
P. Alechinsky
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Alechinsky. tussen de regels.pdf

OMSCHRIJVING

Gelimiteerde oplage van 1000 stuks!Het boek met de titel 'Tussen de regels' is geschreven door Alechinsky P. Tussen de regels is in 1997uitgegeven als Paperback / softback. Deze uitgave is druk 1. Deze mooie publicatie geeft een uitgebreid overzicht van de werken op papier van Alechinsky van de laatste 30 jaar. Naast bijdragen van diverse internationale schrijvers, biedt de overzichtelijke biografie en tentoonstellingslijst een goed inzicht in het werk en de ontwikkeling van de carrière van Alechinsky na zijn COBRA-periode.

Wil je het boek lezen?Alechinsky. tussen de regels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Alechinsky. Lezen Alechinsky. tussen de regels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN