Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde

Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde - P. Klaver | Tiliboo-afrobeat.com

...chreven bij Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde ... Zakwoordenboek van de diergeneeskunde - Peter Klaver ... ... . Het idee van dit woordenboek is erg goed en het zou ook zeer handig zijn, maar helaas is de informatie zeer subjectief, bevat het veel reclame, niet in de laatste plaats voor de auteur zelf en bepaalde informatie is onjuist. Jammer, een gemiste kans! Dit Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde is het eerste uitvoerige Nederlandstalige woordenboek met een uitleg van diergeneeskundige termen. Het woordenboek biedt korte, duidelijke omschri ... Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde | Peter Klaver ... ... . Het woordenboek biedt korte, duidelijke omschrijvingen van vrijwel alle begrippen die men in de dagelijkse praktijk van de dierenarts en de dierverzorgende beroepen tegenkomt. 5 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met zakwoordenboek van de diergeneeskunde! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans...

INFORMATIE

AUTEUR
P. Klaver
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde.pdf

OMSCHRIJVING

"Dit zakwoordenboek is het eerste uitvoerige Nederlandstalige woordenboek met een uitleg van diergeneeskundige termen. Het woordenboek biedt korte, duidelijke omschrijvingen van vrijwel alle begrippen die men in de dagelijkse praktijk van de dierenarts en de dier verzorgende beroepen tegenkomt.Het zakwoordenboek is onmisbaar voor iedereen die beroepshalve of door studie regelmatig te maken heeft met dierziekten. Bovendien is het woordenboek door de heldere en beknopte uitleg ook voor diereigenaren een toegankelijk naslagwerk."

Wil je het boek lezen?Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Klaver. Lezen Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN