Vaar-wel Nutricia

Vaar-wel Nutricia - Emiel F. van Veen | Tiliboo-afrobeat.com

...-wel, Nutricia laat hij zien hoe het zover heeft kunnen komen ... Vaar-wel Nutricia: een historisch bedrijfskundige blik op ... ... . Door middel van de publiekelijk bekende feiten, de gebeurtenissen tegen de achtergrond van externe (maatschappelijke) ontwikkelingen, verhalen van binnenuit en het menselijke aspect achter de schermen geeft Vaar-wel, Nutricia een weergave van de schokkende waarheid over de ondergang van een van de bekendste Nederlandse ... Vaar-wel Nutricia (Paperback). In juli 2007 werd aangekondigd dat het oer-Hollandse bedrij ... Vaar-wel Nutricia - vanstockum.nl ... . In juli 2007 werd aangekondigd dat het oer-Hollandse bedrijf Numico, meer bekend als Nutricia, door het Franse bedrijf... Vaar-wel Nutricia. een historisch bedrijfskundige blik op een oer-Hollands bedrijf. Emiel F. van Veen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Emiel F. van Veen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Vaar-wel Nutricia.pdf

OMSCHRIJVING

In juli 2007 werd aangekondigd dat het oer-Hollandse bedrijf Numico, meer bekend als Nutricia, door het Franse bedrijf Danone zou worden overgenomen. Opnieuw kon vaarwel worden gezegd tegen een gezond AEX-fonds, met een 41-jarig beursverleden. Met een prachtige prijs van 55 euro per aandeel gold voor de aandeelhouder: ‘eind goed, al goed’. Zeker na de ontstane problemen uit de Amerikaanse vitamine-investeringen in 1999 en 2000.De overname door Danone zou veel stof doen opwaaien als gevolg van het feit dat Numico’s laatste CEO, Jan Bennink, hiermee een bedrag van 80 miljoen bruto opstreek uit onder andere verzilvering van opties. In perspectief met het verleden een absoluut buitensporige vergoeding.Door de overname dreigt Nutricia in de vergetelheid te raken. Dit boek is mede geschreven om hieraan een tegenwicht te bieden door middel van een historisch bedrijfskundige kijk in de keuken vanuit drie verschillende invalshoeken. Deze betreffen de publiekelijk bekende feiten, de gebeurtenissen tegen de achtergrond van (externe) maatschappelijke ontwikkelingen en het menselijk aspect achter de schermen. Het boek geeft op een onthullende en onthutsende wijze een interessant beeld van Nutricia.

Wil je het boek lezen?Vaar-wel Nutricia in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emiel F. van Veen. Lezen Vaar-wel Nutricia Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN