Mijn God mijn God waarom heb ik u verlaten?

Mijn God mijn God waarom heb ik u verlaten? - Frank Ong-Alok | Tiliboo-afrobeat.com

...2: Evangeliën: 2 Mijn God, Mijn God, waarom hebt U Mij verlaten? mt ... Mijn God mijn God waarom heb ik u verlaten? , Frank Ong ... ... .27:46, mk.15:34 Mijn God, Mijn God, waarom hebt U Mij verlaten? 8,9 Allen die mij zien, bespotten mij […] zij schudden het hoofd en zeggen: Hij heeft zijn zaak op de HEERE gewenteld - laat Die hem bevrijden! Laat Die hem redden, als Hij hem genegen is. mt.27:39-43 En de voorbijgangers lasterden Hem en schudden hun ... Mijn God mijn God waarom heb ik u verlaten? (Paperback). Frank Ong-Alok: 'Grote thema's in het klein. Dat zou een rode draa ... Psalm 22 vers 1 - Mijn God, mijn God, waarom verlaat Gij mij, ... . Frank Ong-Alok: 'Grote thema's in het klein. Dat zou een rode draad kunnen zijn in deze... Frank Ong-Alok - Mijn God mijn God Waarom heb ik u verlaten? In Mijn God mijn God Waarom heb ik u verlaten? haalt Frank Ong-Alok herinneringen op aan zijn jonge jaren in Suriname. Een fragment uit het boek dat op zaterdag 8 april in Haarlem ten doop werd gehouden. Ik rende vaker in paniek weg. Zoals die dag dat mijn zus Lita uit de guaveboom viel do...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Ong-Alok
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mijn God mijn God waarom heb ik u verlaten?.pdf

OMSCHRIJVING

Frank Ong-Alok: 'Grote thema's in het klein. Dat zou een rode draad kunnen zijn in deze vluchtige doorsnede van mijn bestaan. Ongevraagd emigreerde ik, weliswaar zonder tegenzin, in 1969 met mijn familie vanuit Paramaribo Suriname naar Den Haag Holland.'In deze persoonlijke notities herinnert hij zich hoe hij als 11-jarig gelovig katholiek jochie porno ontdekte en wat het toen met hem deed. En vraagt hij zich af tot op welke hoogte 'wij mannen' schuldig zijn aan het veroorzaken van baarmoederhalskanker bij hen die we zeggen lief te hebben? En waarom miljarden mensen zich lieten en nog steeds laten leiden door verzonnen goden?Jörgen Raymann in zijn Voorwoord:'Frank Ong-Alok is een begenadigd verteller en muzikant. En vertellen over zijn muziek kan hij dus als geen ander. De muziek die hij bij dit boek heeft uitgebracht geeft het beeld van een man op wie ik trots kan zijn.'De gelijknamige bijgevoegde cd bevat een zestal eigen composities, enkele traditionals en bestaand werk, met eigen arrangementen en teksten, vooor een belangrijk deel in het Sranantongo: muziek uit zijn vroegste muzikale herinneringen. Muziek is voor Frank Ong-Alok de weg de waarheid en het leven. 'Muziek is in staat je hart en ziel binnen te dringen, daar de nodige schade aan te richten om vervolgens diezelfde open wond op een barmhartige wijze weer te helen.' Aan de cd werkten o.a. mee Frank Ong-Alok (gitaren, zang), Fleur Tolman (zang), Wytze van der Zweep (percussie), Douwe Laansma (saxofoon), Joep van Rhijn (bugel) en Orlando Milan (bas).

Wil je het boek lezen?Mijn God mijn God waarom heb ik u verlaten? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Ong-Alok. Lezen Mijn God mijn God waarom heb ik u verlaten? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN