Leven met gemis

Leven met gemis - Johan Maes | Tiliboo-afrobeat.com

...et gemis. Geen mens wordt zo gemist, als de mens die er niet meer is ... Leven met gemis - Uitvaartbureau Jan Fiddelaers ... . Leven met gemis kan erg zwaar zijn en je soms te veel worden. Het kan dan prettig zijn om ervoor te kiezen dit niet meer alleen te doen en je verlies samen met mij te onderzoeken met als doel het verweven te krijgen in je leven. Ook in de laatste fase van je leven. Leven met gemis 2e druk is een boek van Johan Maes uitgegeven bij Agora. ISBN 9789080994843 Leven met gemis, een handboek voor hulpverlener ... Ten volle leven met gemis: zo maak je van rouw een ... ... . ISBN 9789080994843 Leven met gemis, een handboek voor hulpverleners, is een boek dat een grote leemte invult in ons taalgebied op het vlak van rouw, rouwbegeleiding en rouwtherapie. Doorbreek de stilte Ik bied maatwerk met als doel dat jij een vorm vind om jouw verlies rondom je onvervulde kinderwens verweven te krijgen in je leven. Hiertoe maak ik samen met jou contact, zodat jij in verbindin...

INFORMATIE

AUTEUR
Johan Maes
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Leven met gemis.pdf

OMSCHRIJVING

Leven met gemis 2e druk is een boek van Johan Maes uitgegeven bij Agora. ISBN 9789080994843 Leven met gemis, een handboek voor hulpverleners, is een boek dat een grote leemte invult in ons taalgebied op het vlak van rouw, rouwbegeleiding en rouwtherapie. In het eerste deel ¿Een nieuwe visie op rouw¿ worden oude rouwmythes ontsluierd en laat de auteur u kennismaken met een nieuw rouwparadigma. Ten slotte wordt stilgestaan bij de vraag naar de zin of onzin van onze rouwzorg de dag van vandaag. Veel van wat we op het vlak van positieve impact van rouwbegeleiding en rouwtherapie tot nu toe als vanzelfsprekend hebben aangenomen, blijkt niet te kloppen. De contouren van een nieuwe invulling van rouwtherapie worden geschetst. In het tweede deel ¿Naar een andere aanpak van rouwbegeleiding en rouwtherapie¿ komen meerdere hulpverleners aan het woord die vanuit hun specifieke therapeutische benadering of context op weg gaan met nabestaanden. Ze geven elk op hun manier een inkijk in de wereld van de rouwbegeleiding en de rouwtherapie. Ook die rouwende die op zoek is naar meer inzicht in h et rouwproces of naar meer informatie over de werking van rouwcounseling en rouwtherapie kan in dit handboek zijn of haar gading vinden.

Wil je het boek lezen?Leven met gemis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan Maes. Lezen Leven met gemis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN