Het landverraad van de EU

Het landverraad van de EU - Juliaan van Acker | Tiliboo-afrobeat.com

... kortom, is voorbij. We leven nog virtueel in dit construct maar in werkelijkheid moeten we gaan nadenken over de vraag in welk Europa we willen leven na de EU ... Ook Duitsland rechtzaak voor landverraad met EU verdrag ... ... . Vreemd genoeg wordt hier nog heel weinig over nagedacht en Van Acker is een van de eersten die deze vraag uitwerkt. Het Europa van straks moet allereerst weer ethisch worden. Het landverraad van de EU (Paperback). De gewone burger voelt zich in alles steeds meer tegengewerkt worden. Politieke beslissingen in Den Haag en... Het landverraad van de EU - Juliaan van Acker - De gewone burger voelt zich in alles steeds meer tegengewerkt worden ... De puinhoop van het onderwijs in het Midden-Oosten en ... ... . Politieke beslissingen in Den Haag en... Het landverraad van de EU - Juliaan van Acker - De gewone burger voelt zich in alles steeds meer tegengewerkt worden. Politieke beslissingen in Den Haag en Brussel, juridische oordelen bij de rechtbanken tot aan het Europees Hof aan toe: steeds worden eigen burgers benadeeld en worden banken, multinationals, overheden en immigranten bevo...

INFORMATIE

AUTEUR
Juliaan van Acker
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het landverraad van de EU.pdf

OMSCHRIJVING

De gewone burger voelt zich in alles steeds meer tegengewerkt worden. Politieke beslissingen in Den Haag en Brussel, juridische oordelen bij de rechtbanken tot aan het Europees Hof aan toe: steeds worden eigen burgers benadeeld en worden banken, multinationals, overheden en immigranten bevoordeeld.De gewone burger wordt weggezet als xenofoob of racistisch, terwijl hij niets liever wil dan leven in vrede en geborgenheid, samen met mensen met wie hij een duizendjarige geschiedenis en cultuur deelt.Heidegger zei op het einde van zijn leven' Alleen God kan ons nog redden'. In dit essay wordt gezegd: 'Alleen de ethiek kan ons nog redden', wat in feite op hetzelfde neerkomt. De kernboodschap is dat als Europa krachtig opkomt voor zijn eigen normen en waarden, dat Europa slechts dan solidair kan zijn met de gehele wereld en als voorbeeld kan dienen voor andere volkeren. BIOGRAFIEprof. dr. Juliaan van Acker heeft een rijke carrière achter zich. Hij was achtereenvolgens pedagoog in Kongo, assistent aan de Vrije Universiteit Brussel, inspecteur van de jeugdgevangenissen, directeur van een jeugdgevangenis voor meisjes in België, onderzoeker aan de Vrije Universiteit Amsterdam en adolescententherapeut aan het Pedologisch Instituut, directeur van een Instituut voor Zeer Intensieve Behandeling, hoogleraar aan de Radbouduniversiteit Nijmegen en hoofd van een project voor behandeling van ernstig gedragsgestoorde kinderen en jonge criminelen.

Wil je het boek lezen?Het landverraad van de EU in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Juliaan van Acker. Lezen Het landverraad van de EU Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN