Dbmetrics - Ketenbeheer in de praktijk

Dbmetrics - Ketenbeheer in de praktijk - Bart de Best | Tiliboo-afrobeat.com

...ics - Ketenbeheer in de praktijk (Paperback) ... Anna, Hanna En Johanna PDF Boek ... . Dit boek definieert ketenbeheer als de verzameling van beheerprocessen en beheerproducten die ervoor... Tegelijkertijd is het boek een bruikbare hands-on, als aanvulling op de management theorieën over dit onderwerp. Een goed beeld van ketenbeheer in de praktijk is de in dit boek opgenomen casus waarin Fortis Nederland ketens monitort. Deze organisatie heeft ook een praktijkvoorbeeld gegeven van het inrichten van een ketenbeheerorganisatie. Dbmetrics. Ketenbeheer in de praktijk De k ... Ketenbeheer in de praktijk | dbmetrics ... . Dbmetrics. Ketenbeheer in de praktijk De keten meetbaar gemaakt. Bart de Best. Dbmetrics. Ketenbeheer in de praktijk De keten meetbaar gemaakt. Bart de Best . Dit boek definieert ketenbeheer als de verzameling van beheerprocessen en beheerproducten die ervoor zorgdragen dat een set bij elkaar horende en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bart de Best
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Dbmetrics - Ketenbeheer in de praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek definieert ketenbeheer als de verzameling van beheerprocessen en beheerproducten die ervoor zorgdragen dat een set bij elkaar horende en aansluitende bedrijfsprocessen als geheel efficiënt en effectief functioneren.Ketenbeheer is een fenomeen dat vele gezichten heeft. Voor de een is het een aaneenschakeling van informatiesystemen, voor de ander een samenhangend geheel van beheerprocessen of bedrijfsprocessen.Dit boek definieert ketenbeheer als de verzameling van beheerprocessen en beheerproducten die ervoor zorgdragen dat een set bij elkaar horende en aansluitende bedrijfsprocessen als geheel efficiënt en effectief functioneren.Hierbij worden drie ketens onderkend: op beheerprocesniveau, informatiesysteemniveau en bedrijfsprocesniveau. De nadruk ligt op het verkrijgen van synergie door het zoveel mogelijk uitwisselen van statusinformatie over de ketens die zich op deze drie niveaus bevinden: integraal ketenbeheer.Ketenbesturing is nog jong. Dit boek geeft in een vogelvlucht de stand van zaken weer aan de hand van een onderzoek, in opdracht van Qforce door de auteur uitgevoerd, naar de functionaliteit van vier innovatieve leveranciers van tools voor ketenbeheer met elk hun eigen specialisatie. Tegelijkertijd is het boek een bruikbare hands-on, als aanvulling op de managementtheorieën over dit onderwerp.Een goed beeld van ketenbeheer in de praktijk is de in dit boek opgenomen casus waarin Fortis Nederland ketens monitort. Deze organisatie heeft ook een praktijkvoorbeeld gegeven van het inrichten van een ketenbeheerorganisatie.Dit eerste werk in Nederland over integraal ketenbeheer is een onmisbaar hulpmiddel bij de integratie van bedrijfs- en beheerprocessen.

Wil je het boek lezen?Dbmetrics - Ketenbeheer in de praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bart de Best. Lezen Dbmetrics - Ketenbeheer in de praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN