Bang Om Te Gaan Slapen

Bang Om Te Gaan Slapen - Ludo Driesen | Tiliboo-afrobeat.com

...nd bang slapen Wat moet ik doen als mijn kind bang is om te gaan slapen? Luister en tracht de angsten van je kind te begrijpen ... Te bang om te gaan slapen (heden/verleden) ~ fabiangijze ... . Wijs je kind niet weg of maak ze niet belachelijk. Het is belangrijk om begrip te hebben voor de situatie. Stel je kind gerust. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om je kind te geruststellen. het kind is bang om alleen te gaan slapen (of weigert om alleen te gaan slapen); het kind heeft nachtmerries over situaties waarin hij gescheiden wordt van degene aan wij hij gehecht is; het kind heeft terugkerende lichamelijke klachten wanneer er een scheiding zal plaatsvinden. Angst voor het slapen gaan overwinnen. Probeer het los te laten dat je onvoldoende slaapt! Ik hoor je denken 'tsja makkelijk ... Kinderangsten, hoe kun je je kind helpen er mee om te gaan ... . Angst voor het slapen gaan overwinnen. Probeer het los te laten dat je onvoldoende slaapt! Ik hoor je denken 'tsja makkelijker gezegd dan gedaan'. Maar juist door loslaten zal je ook ontspannen. Vaak is onze geest een sta in de weg als het om beter slapen gaat. Hoe meer we er ons mee bezig houden hoe moeilijker het wordt om ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ludo Driesen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Bang Om Te Gaan Slapen.pdf

OMSCHRIJVING

Kinderen met angst om te gaan slapen vinden in het eerste deel van dit boek, het therapieboek, heel wat troost en steun voor hun probleem. Aan de hand van een verhaal krijgen ze voorlichting over hoe een therapie bij een psycholoog kan verlopen. Zij krijgen vooral tips mee van hoe ze, samen met hun ouders, aan hun angst kunnen werken. Veel van de technieken en tips uit dit boek gelden ook voor andere angsten. Wat dit therapieboek voor kinderen ook erg leuk maakt, is dat het om een spannend verhaal gaat. Ouders krijgen tal van adviezen over hoe zij zelf, zonder de hulp van een psycholoog, hun kinderen met angst voor slapen kunnen helpen. Het tweede deel, het leerboek, is geschreven voor ouders, begeleiders en hulpverleners. In dit leerboek worden de principes en de technieken beschreven die in het therapieboek werden toegepast. Het gaat over de geleidelijke benadering van de angstsituatie, de beloning van durfgedrag, de blokkering van angstgedachten en het probleemoplossende denken.

Wil je het boek lezen?Bang Om Te Gaan Slapen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ludo Driesen. Lezen Bang Om Te Gaan Slapen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN