Moederkruid

Moederkruid - Carry Slee | Tiliboo-afrobeat.com

...kruid heeft in het Nederlands diverse volksnamen: kalversogen, vuurwortel, mater, grote kamille, dubbele kamille, hemdsknoopkes, kamillebloempjes ... Moederkruid - Plantengids - GroenRijk Groenlo ... . Moederkruid in de oudheid Moederkruid komt oorspronkelijk uit de Balkan en heeft zich verspreid naar Azië, Australië, Europa en delen van Noord Amerika. Moederkruid (Tanacetum parthenium) is een geregeld verwilderd aan te treffen cultuurplant uit de composietenfamilie (compositae of Asteraceae). Ze heeft een karakteristieke sterke geur. Kenmerken. De plant, die een hoogte van 30 tot 60 cm kan bereiken, heeft veelvuldig vertakte ... Moed ... Moederkruid en migraine | Mens en Gezondheid: Ziekten ... . Ze heeft een karakteristieke sterke geur. Kenmerken. De plant, die een hoogte van 30 tot 60 cm kan bereiken, heeft veelvuldig vertakte ... Moederkruid is een bloem die je tegenwoordig niet meer zo vaak in tuinen vindt, maar die in ouderwetse boerentuinen vaak nog overvloedig bloeit. Het is een plantje dat zich met veel andere bloemen laat combineren, en eigenlijk alleen daarom al in elke tuin een plekje zou verdienen. Beschrijving | Teelt en Oogst | Medicinaal...

INFORMATIE

AUTEUR
Carry Slee
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Moederkruid.pdf

OMSCHRIJVING

Als de kleermakerij van de vader van twee meisjes failliet gaat, verhuist het gezin naar een andere buurt. Volgens hun moeder wonen ze hier ver beneden hun stand en daarom mogen de zusjes met niemand omgaan. De relatie tussen de ouders – die toch al niet goed was – wordt steeds slechter, totdat de ruzies en het gebrek aan contact tenslotte bijna te veel worden voor de zusjes.In Moederkruid registreert Carry Slee, zonder een oordeel te vellen, door de ogen van een kind wat er gebeurt als angst te groot wordt om te dragen.

Wil je het boek lezen?Moederkruid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carry Slee. Lezen Moederkruid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN