Hoera, we hebben een nest pups!

Hoera, we hebben een nest pups! - Paul Overgaauw | Tiliboo-afrobeat.com

...e hebben een nest pups! (Paperback). Wat is er leuker dat een nestje te krijgen van uw eigen hond ... Hoera! Een puppy! - Dierenkliniek de Arker ... . Voordat het zover is, is het wel belangrijk... Hoera! 8 pups geboren! feb. 26, 2020. ... We hebben weer heerlijke portret foto's geschoten tijdens het zonnige weer. ... Onze lieve pups uit het nest van 2020 hebben allen een gouden mandje gevonden, binnenkort maken ze de spannende reis naar hun nieuwe leven. We krijgen nogal eens vragen over welke boeken aan te raden zijn over een bepaald onderwerp. Aa ... De eerste week in het leven van een pup | Dier en Natuur ... ... . We krijgen nogal eens vragen over welke boeken aan te raden zijn over een bepaald onderwerp. Aangezien we inmiddels al een tijd bezig zijn met het verzamelen van boeken over Border Collies en honden in het algemeen, leek het ons aardig om de bezoeker een kijkje in de boekenkast te gunnen. Hoera, we hebben een nest pups! Paul Overgaauw, dierenarts; Honden fokken, basisgids dierenverzorging, Esther Verhoef; L'épagn...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Overgaauw
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Hoera, we hebben een nest pups!.pdf

OMSCHRIJVING

Wat is er leuker dat een nestje te krijgen van uw eigen hond. Voordat het zover is, is het wel belangrijk dat u goed voorbereid bent op de geboorte en wat u allemaal kunt verwachten. Een normale geboorte brengt al vragen met zich mee, maar het is natuurlijk vooral van belang te weten wat u moet doen als de geboorte niet meer normaal verloopt. Zijn de pups eenmaal geboren, dan hebt u nog zoÕn acht weken de zorg voor het nestje. Hierbij komt van alles kijken: voeding, huisvesting, vaccinaties en parasietenbestrijding zijn van belang, maar daarmee bent u er nog niet. Nadat u twee maanden intensief bezig bent geweest met moeder en kroost, staat u voor de opgave een goed tehuis voor de pups te vinden.Dit boek kan u uitermate behulpzaam zijn tijdens de periode van de dracht, de geboorte en de eerste weken daarna. Heel zinvol en leerzaam om door te lezen voordat de pups geboren worden.

Wil je het boek lezen?Hoera, we hebben een nest pups! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Overgaauw. Lezen Hoera, we hebben een nest pups! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN