Het Wonder Van Castel Di Sangro

Het Wonder Van Castel Di Sangro - Joe Mcginniss | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Het Wonder Van Castel Di Sangro ... Castel di Sangro: Mission completed! - FootballCulture ... ... . Leuk om te lezen hoe een voetbalclub uit een dorp in, in feite the middle of nowhere zich opwerkt en staande probeert te houden in de Serie B. Naast het voetbal gaat het ook om wat er allemaal gebeurt met de journalist maar ook de achtergrond van het dorp, de spelers, etc. Het boek is een beetje geschreven vanuit Amerikaans oogpunt (er wordt ... Castel di Sangro lijkt in het begin van het seizoen kansloos, maar gaat steeds meer punten pakken. Uiteindelijk redt de club zich een spe ... bol.com | Het Wonder Van Castel Di Sangro, Joe Mcginniss ... ... . Uiteindelijk redt de club zich een speelronde voor het einde. Eigenlijk is dat een nog groter wonder dan de promotie naar de Serie B. De laatste speelronde speelt Castel di Sangro tegen Bari, dat moet winnen om te promoveren. Bij het opstarten van een nieuwe game kan het bestand als extra data worden aangevinkt bij de databasekeuze. Zorg er vervolgens voor da...

INFORMATIE

AUTEUR
Joe Mcginniss
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Het Wonder Van Castel Di Sangro.pdf

OMSCHRIJVING

Castel di Sangro is een typisch Italiaans dorp met 5.000 inwoners, een pizzeria, een bioscoop, weinig toeristen en zo nu en dan een aardbeving. Niets bijzonders dus, totdat de plaatselijke voetbalclub al haar wedstrijden gaat winnen en zo in een paar jaar tijd doorstoot naar de Serie B, de op één na hoogste divisie.De club moet zich nu zien te handhaven in de strijd tegen teams uit steden als Genua, Turijn, Verona en Palermo. In Het wonder van Castel di Sangro doet de Amerikaanse journalist Joe McGinniss op ontroerenden en komische wijze verslag van dit mirakel.

Wil je het boek lezen?Het Wonder Van Castel Di Sangro in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joe Mcginniss. Lezen Het Wonder Van Castel Di Sangro Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN