HANDBOEK MODELBOUW

HANDBOEK MODELBOUW - Albert Jackson | Tiliboo-afrobeat.com

...K MODELBOUW (Hardcover). Met name voor de beginnende modelbouwer biedt dit boek een compleet overzicht van de vele en vaak sterk uiteenlopende ... Modelbouw - Bibliotheek.nl ... ... Cursusboek Handboek Modelbouwschepen bij Modelbouwdekombuis. Modelbouwdekombuis Uw Modelbouwwinkel Historische Schepen,Scheepsbeslag,Modelbouwgereedschap. Bekijk de complete collectie Bovenleiding in onze webwinkel - De grootste in modeltreinen en modelbouw! - Huider.nl Het handboek is gemaakt a.d.h.v. vragen en feedback van honderden lezers van Koen's voorgaande publicaties en bespreekt echt elk denkbaar ... bol.com | Modelbouw Handboek voor Stoomtechniek - Deel A3 ... ... .nl Het handboek is gemaakt a.d.h.v. vragen en feedback van honderden lezers van Koen's voorgaande publicaties en bespreekt echt elk denkbaar modelspoor onderwerp. Toon meer Toon minder. Reviews....

INFORMATIE

AUTEUR
Albert Jackson
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
HANDBOEK MODELBOUW.pdf

OMSCHRIJVING

Met name voor de beginnende modelbouwer biedt dit boek een compleet overzicht van de vele en vaak sterk uiteenlopende activiteiten die men als 'modelbouw' pleegt aan te duiden. Uiteraard zal het ook voor de gevorderde bouwer een rijke bron van inspiratie vormen, vooral omdat het de diverse 'vakgebieden' van de modelbouw behandelt. Natuurlijk wordt zowel het zelf bouwen van diverse modellen behandeld als het perfectioneren van bouwdozen en kant-en-klaar gekochte modellen. Het geheel is rijk geïllustreerd met duidelijke, inspirerende foto's en tekeningen.

Wil je het boek lezen?HANDBOEK MODELBOUW in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Albert Jackson. Lezen HANDBOEK MODELBOUW Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN