Handboek EVV en GVP

Handboek EVV en GVP - Nicolien van Halem | Tiliboo-afrobeat.com

...dboek biedt een theoretische basis aan alle verzorgenden die werken of gaan werken als EVV, contactverzorgende, zorgcoördinator of GVP ... Handboek EVV en GVP door Carla van Herpen-Bus & Nicolien ... ... .De EVV (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende) is het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en diens naasten in de zor Handboek EVV en GVP 1e druk is een boek van Nicolien van Halem uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036809269 Dit handboek biedt een theoretische basis aan alle verzorgenden die werken of gaan werken als EVV, contactverzorgende, zorgcoördinator of GVP. Dit handboek biedt een theoretische basis aan alle verzorgenden die werken of gaan werken als EVV, contactverzorgende, zorgcoördinat ... Studystore | Handboek EVV en GVP, Halem, Nicolien van ... ... . Dit handboek biedt een theoretische basis aan alle verzorgenden die werken of gaan werken als EVV, contactverzorgende, zorgcoördinator of GVP. De EVV (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende) is het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en diens ...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicolien van Halem
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Handboek EVV en GVP.pdf

OMSCHRIJVING

Handboek EVV en GVP 1e druk is een boek van Nicolien van Halem uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036809269 Dit handboek biedt een theoretische basis aan alle verzorgenden die werken of gaan werken als EVV, contactverzorgende, zorgcoördinator of GVP.De EVV (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende) is het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en diens naasten in de zorgverlening en verantwoordelijk voor de continuïteit van zorg. De GVP (Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie) richt zich op de psychogeriatrische cliënt, met zijn specifieke problemen en benaderingswijze. Zij begeleidt de cliënt en geeft informatie aan collega's, mantelzorgers en vrijwilligers. De branche-erkende opleidingen EVV en GVP in de sector Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) zijn een aanvulling op het middelbaar beroepsonderwijs. De beroepscompetenties van beide profielen zijn herkenbaar in elk hoofdstuk van dit Handboek EVV-GVP. De inhoud richt zich op alle sectoren in de VVT.Centraal staan de overkoepelende thema's voor beide opleidingen, zoals cliëntgericht werken, samenwerken in de zorg, het zorgleefplan, wetgeving, zorgvernieuwingen en professionalisering. De hoofdstukken Ouderenpsychiatrie en Interventies en benaderingswijzen in de psychogeriatrie zijn specifiek voor de GVP-opleiding, maar ook ondersteunend voor het dagelijks werk van de EVV. Daarmee is dit een onmisbaar en compleet naslagwerk voor de verzorgende die een van beide opleidingen volgt of die gewoon nèt wat meer wil weten en kunnen. Kortom: de verzorgende plus.

Wil je het boek lezen?Handboek EVV en GVP in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicolien van Halem. Lezen Handboek EVV en GVP Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN