Gelukszoekers

Gelukszoekers - Megan Lindholm | Tiliboo-afrobeat.com

... Groningse dorp waar Harko woont, vertrekken alle ambitieuze meiden en arriveert een bus asielzoekers ... Ik schaam mij niet meer voor gelukszoekers - NRC ... . Hierin zit Faiza, zij moet met haar familie bewijzen dat ze geen gelukzoekers zijn. Een knap meisje en een aantrekkelijke jongen, allebei met een ongewisse toekomst. Groningen wordt geteisterd door aardbevingen en voor Faiza dreigt uitzetting. Kan de liefde wel opbloeien op die ... We hebben allemaal iets gemeen: we zijn op zoek zijn naar geluk. We zijn allemaal gelukszoekers! Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandsta ... Gelukszoekers van Ilja Leonard Pfeijffer | Boek en ... ... . We zijn allemaal gelukszoekers! Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Gelukszoekers. Over vluchtelingen, migranten, angs...

INFORMATIE

AUTEUR
Megan Lindholm
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Gelukszoekers.pdf

OMSCHRIJVING

De ondoorgrondelijke, afstandelijke Ki en haar minnaar Vandien, die wel van een pretje houdt, handelen tegen hun eigen regels in als ze op een tocht naar Villena in plaats van een vrachtje een menselijke passagier meenemen. De familie van hun passagier, nog maar een joch, lijkt maar wat blij van hem af te zijn, en dat zou te denken moeten geven. Wat de zaken verder compliceert, is dat de sletterige Willow, die op zoek is naar haar vriend die met de rebellen tegen de tirannieke hertog strijdt, de gelegenheid benut om zich aan Ki en Vandien op te dringen. Al meteen na haar eerste poging Vandien te verleiden, is duidelijk dat het viertal een ongewisse toekomst tegemoet rijdt.

Wil je het boek lezen?Gelukszoekers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Megan Lindholm. Lezen Gelukszoekers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN