Effectief communiceren voor Dummies

Effectief communiceren voor Dummies - Marty Brounstein | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Voor Dummies - Effectief communiceren voor Dummies ... Voor Dummies - Effectief communiceren voor Dummies - Marty ... ... . Een duidelijk boek, makkelijk te lezen en vrij goed toepasbaar in de praktijk. Minpuntje: het boek is geënt op bedrijven die van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren open zijn. Voor Dummies - Effectief communiceren voor Dummies. Effectieve communicatie is essentieel om verder te komen in je werk. Maar hoe communiceer je op een... Effectief communiceren voor Dummies | ISBN 9789043010412 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Effectieve communicati ... Effectief communiceren voor Dummies - Marty Brounstein ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Effectieve communicatie is essentieel om verder te komen in je werk. Maar hoe communiceer je op een krachtige manier en houd je je baas en je colle...

INFORMATIE

AUTEUR
Marty Brounstein
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Effectief communiceren voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

De leuke en gemakkelijke manier om jezelf duidelijk uit te drukken en conflicten op te lossenEffectieve communicatie is essentieel om verder te komen in je werk. Maar hoe communiceer je op een krachtige manier en houd je je baas en je collega's toch te vriend? Dit vriendelijke boek behandelt zowel verbale als non-verbale communicatie, e-mail, presentaties en andere uitdagingen. De basis voor betere communicatie en een glansrijke carri��re.Marty Brounstein is management-consultant met cliënten als Hewlett-Packard, Xerox en E-Loan. Hij is auteur van Coachen voor Dummies en Handling the Difficult Employee.

Wil je het boek lezen?Effectief communiceren voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marty Brounstein. Lezen Effectief communiceren voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN