Atlantis En Haar Beschaving

Atlantis En Haar Beschaving - Shirley Andrews | Tiliboo-afrobeat.com

...is en haar beschaving Het legendarische Atlantis, de gouden beschaving, die eeuwen geleden in de duistere diepten van de oceaan is verdwenen ... Vind beschaving op Marktplaats - juni 2020 ... . Slechts weinigen weten de waarheid over Atlantis, zijn op de hoogte van het geologische en metafysische bewijsmateriaal dat het aannemelijk maakt dat het echt heeft bestaan. Atlantis en Lemurië waren zelfs lid van de Galactische Federatie. Men bedwong het luchtruim met allerlei soorten vliegtuigen, die in de mondelinge overleveringen en oude sanskriet teksten van volken over heel de wereld, ... steekt haar boek "Alantis en haar Beschaving" er met kop en schouders bovenuit. De legende van Atlantis Het verhaal over Atlantis begint ... Atlantis En Haar Beschaving | BoekenPlatform.nl ... ... steekt haar boek "Alantis en haar Beschaving" er met kop en schouders bovenuit. De legende van Atlantis Het verhaal over Atlantis begint met de god van de zee: Poseidon. Hij wordt verliefd op mensenvrouw Kleito en creëert een heuveltop voor haar. De heuvel - met de naam Atlantis - wordt al snel bewoo...

INFORMATIE

AUTEUR
Shirley Andrews
DIMENSIE
6,8 MB
BESTANDSNAAM
Atlantis En Haar Beschaving.pdf

OMSCHRIJVING

ATLANTIS EN HAAR BESCHAVINGHet legendarische Atlantis, de gouden beschaving, die eeuwen geleden in de duistere diepten van de oceaan is verdwenen. Slechts weinigen weten de waarheid over Atlantis, zijn op de hoogte van het geologische en metafysische bewijsmateriaal dat het aannemelijk maakt dat het echt heeft bestaan. Wat zijn geleerden door opgravingen te weten gekomen over de samenleving en de geschiedenis van Atlantis? Wat weten we van mystiek en religie, kunst en architectuur en van de stand van wetenschap, techniek en geneeskunde in het verdwenen continent? Hebben de Atlanteanen, gezien datgene waartoe ze in staat waren, wellicht hulp gehad van buitenaardse wezens? Atlantis en haar beschaving biedt een fascinerende en nieuwe kijk op dit legendarische continent. Op veel plaatsen heeft de auteur zelf onderzoek verricht. De resultaten van haar onderzoek combineert zij met het werk van vele andere auteurs op dit terrein, van Plato tot Edgar Cayce, klassieke en moderne geleerden, wetenschappers en gerespecteerde visionairen.De overlevenden van Atlantis hebben hun sporen nagelaten in vele culturen ... en hun afstammelingen zijn in deze tijd op aarde. Atlantis heeft ons veel te zeggen, juist nu, nu we op de drempel staan van een nieuwe tijd van vrede en verlichting.

Wil je het boek lezen?Atlantis En Haar Beschaving in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Shirley Andrews. Lezen Atlantis En Haar Beschaving Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN