Verwijtbaar(?) tandheelkundighandelen

Verwijtbaar(?) tandheelkundighandelen - W.G. Brands | Tiliboo-afrobeat.com

...tbaar(?) Tandheelkundighandelen. Bundel Van Uitspraken En Commentaren, Gepubliceerd In Het Nederlands Tandartsenblad In 2003 En 2004 ... Verwijtbaar(?) tandheelkundighandelen: Bundel van ... ... . Ledoux, E A Verwijtbaar(?) tandheelkundighandelen. De belangstelling voor uitspraken in tandheelkundige klachtzaken is groot. Sinds het Nederlands Tandartsenblad... Verwijtbaar(?) tandheelkundig handelen Bundel van uitspraken en commentaren, gepubliceerd in het Nederlands Tandartsenblad in 2003 en 2004. eerste hoofdstuk lezen. Redacteur: mr. E.A. van Ledoux ... Verwijtbaar(?) tandheelkundig handelen Bundel van uitspraken en comment ... E.A. Ledoux Verwijtbaar(?) tandheelkundighandelen Bundel ... ... . eerste hoofdstuk lezen. Redacteur: mr. E.A. van Ledoux ... Verwijtbaar(?) tandheelkundig handelen Bundel van uitspraken en commentaren, gepubliceerd in het Nederlands Tandartsenblad in 2003 en 2004 (ebook) Verwijtbaar(?) tandheelkundighandelen (978...

INFORMATIE

AUTEUR
W.G. Brands
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Verwijtbaar(?) tandheelkundighandelen.pdf

OMSCHRIJVING

De belangstelling voor uitspraken in tandheelkundige klachtzaken is groot. Sinds het Nederlands Tandartsenblad (NT) in 2003 is gestart met het structureel publiceren in de rubriek Rechtspraak, wordt de rubriek veel gelezen en is er veel discussie over. Er is voor gekozen de uitspraken niet in volle omvang te publiceren, maar in de vorm van beknopte, goed leesbare samenvattingen met aansluitend deskundig commentaar. Dit om de uitspraak te analyseren op mogelijke leereffecten. In dit boek hebben de gezamenlijke auteurs uit de 44 beschikbare uitspraken een caleidoscoop van de 25 meest leerzame uitspraken hebben geselecteerd. Naast de samenvattingen zijn ook de deskundige commentaren opgenomen, evenals de daarop ontvangen reacties van lezers. In de slotbeschouwing worden de uitspraken op steekwoorden gerubriceerd en wordt aan de hand van uiteenlopende thema's nagegaan wat de betekenis is van de uitspraken voor de tandheelkundige beroepspraktijk. Bovendien worden door de gezamenlijke auteurs aan de lezer diverse preventieve tips meegegeven.Op deze wijze levert dit boek een belangrijke bijdrage aan verbetering van de kwaliteit van de tandheelkundige zorgverlening, een essentiële doelstelling in het kader van de klachtopvang. Het is dan ook onmisbaar voor elke praktiserende tandarts. Daarnaast is het van groot belang voor studenten tandheelkunde, als onderdeel van de voorbereiding op hun beroepspraktijk.

Wil je het boek lezen?Verwijtbaar(?) tandheelkundighandelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.G. Brands. Lezen Verwijtbaar(?) tandheelkundighandelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN