Ver weg van Aarde

Ver weg van Aarde - A.G.J. Zwanikken | Tiliboo-afrobeat.com

... weg is Pluto? ... Op zijn verst, als Pluto en de Aarde tegenover elkaar staan ten opzichte van de Zon dan bedraagt de afstand tussen Pluto en de Aarde 7,5 miljard kilometer ... Schooltv: Neptunus - De verste planeet ... . ... Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Hoe ver is Jupiter van de Aarde verwijderd? Beide planeten draaien in een elliptische baan om de Zon dus de afstand van Jupiter tot de Aarde veranderd steeds. Op het dichtste punt is Jupiter 588 miljoen kilometer van de Aarde verwijderd. Op dit punt is Jupiter helderder dan Venus aan de sterrenhemel. De grootste afstand bedraagt ... bol.com | Ver weg van Aarde (ebook), A.G.J. Zwanikken ... ... . Op het dichtste punt is Jupiter 588 miljoen kilometer van de Aarde verwijderd. Op dit punt is Jupiter helderder dan Venus aan de sterrenhemel. De grootste afstand bedraagt 968 miljoen ... Ver weg van Aarde A.G.J. Zwanikken • Boek • paperback. Samenvatting . In het Andromedastelsel zweeft een zonnestelsel genaamd Fitaestraal. Er zijn meerdere levende planeten met ver...

INFORMATIE

AUTEUR
A.G.J. Zwanikken
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ver weg van Aarde.pdf

OMSCHRIJVING

In het Andromedastelsel zweeft een zonnestelsel genaamd Fitaestraal. Er zijn meerdere levende planeten met verschillende wezens. Het zonnestelsel was al jaren in tweeën gesplitst door vele oorlogen die elkaar bijna vernietigden. Tot op een dag de machtige HaeRo en de VaeRo kwamen en ze stopten. De VaeRo belichaamd de duisternis en de HaeRo het licht. De HaeRo sloot zich aan bij de lichte kant van de zon en de VaeRo bij de schaduwkant van de zon. Op een ongelukkige dag werd de HaeRo verslagen en de lichte kant werd bezet. Jarenlang was geen één HaeRo meer verschenen tot een ongeschikte nieuwe held terugkeerde. Een bijna zestienjarig meisje genaamd Ester van de planeet Aarde. Ze dacht dat ze al die jaren een mens was totdat ze een ruimtecrash overleefde en ver weg van de Aarde raakte. De vele bewoners van de planeten worden onderdrukt. En allemaal geloven ze dat Ester hen kan helpen! Maar hoe kan een zwak, gepest en nog menselijk meisje een heel zonnestelsel redden?

Wil je het boek lezen?Ver weg van Aarde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.G.J. Zwanikken. Lezen Ver weg van Aarde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN