Tekst & Commentaar - Vermogensrecht

Tekst & Commentaar - Vermogensrecht - none | Tiliboo-afrobeat.com

...e druk van Tekst & Commentaar Vermogensrecht biedt u de belangrijkste en actuele wet- en regelgeving op vermogensrechtelijk terrein, voorzien van korte en glasheldere commentaren ... Tekst & commentaar Vermogensrecht - (ISBN: 9789013139471 ... ... . Daarmee heeft u snel antwoord op alle mogelijke vragen. De uitgave bevat meer dan 1700 artikelsgewijze commentaren op de Boeken 3, 5, 6 en relevante delen van de Boeken 7 en 10. Tekst & Commentaar - Vermogensrecht 9e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013139471 De negende druk van Tekst & Commentaar Vermogensrecht biedt u de belangrijkste en meest actuele wet- en regelgeving op vermogensrechtelijk terrein voorzie ... Tekst & Commentaar Vermogensrecht - Boekhandel Douwes ... .V.. ISBN 9789013139471 De negende druk van Tekst & Commentaar Vermogensrecht biedt u de belangrijkste en meest actuele wet- en regelgeving op vermogensrechtelijk terrein voorzien van korte en glasheldere commentaren. Het thematische deel Tekst & Commentaar Vermogensrecht kent een zekere overlap met Tekst & Commentaar BW (voor zover het de Boeken 3, 5, 6 en 7 betreft) maar de overvloed...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Tekst & Commentaar - Vermogensrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Tekst & Commentaar - Vermogensrecht 9e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013139471 De negende druk van Tekst & Commentaar Vermogensrecht biedt u de belangrijkste en meest actuele wet- en regelgeving op vermogensrechtelijk terrein voorzien van korte en glasheldere commentaren. Daarmee heeft u snel antwoord op alle mogelijke vragen. De uitgave bevat zo#n 1700 artikelsgewijze commentaren op de Boeken 3, 5, 6 en relevante delen van de Boeken 7 en 10. In de bijlage vindt u een selectie van essentiële aanverwante verdragen, wetten en richtlijnen. Veelal ook voorzien van commentaar. De auteurs, topjuristen uit de praktijk, hebben in aanvulling op Boek 10 ruime aandacht besteed aan belangrijke internationaalprivaatrechtelijke regelingen op het terrein van het vermogensrecht. In verband met het toenemend belang van het recht van de Europese Unie voor het privaatrecht hebben zij diverse EU- verordeningen en EU-richtlijnen in de uitgave opgenomen. De negende druk bevat veel wijzigingen, waaronder: · Toevoeging van de Richtlijn 2014/17/EU kredietovereenkomsten voor consumenten met betrekking tot voor bewoning bestemde onroerende goederen. · Toevoeging van de Verordening (EU) nr. 910/2014 betreffende elektronische identificatie en vertrouwensdiensten voor elektronische transacties in de interne markt en tot intrekking van Richtlijn 1999/93/EG (eIDAS-verordening). · Verwerking van de Invoeringswet vereenvoudiging en digitalisering procesrecht (Stb. 2016, 290), die in verband met KEI voorziet in aanpassingen in de wettekst, waarvan de datum van inwerkingtreding per rechtbank verschilt. Bij de desbetreffende bepalingen is daaraan consequent aandacht besteed in de laatste aantekening van het commentaar. Met Tekst & Commentaar Vermogensrecht verzekert u zich van de allerlaatste informatie: de wetgeving is bijgewerkt naar de stand van 1 juli 2017; de selectie van jurisprudentie en literatuur naar de stand van 15 februari 2017.

Wil je het boek lezen?Tekst & Commentaar - Vermogensrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Tekst & Commentaar - Vermogensrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN