Productontwikkeling in een digitale wereld

Productontwikkeling in een digitale wereld - Ton van den Hoogen | Tiliboo-afrobeat.com

...ken - Productontwikkeling in een digitale wereld ISBN: 9789462546608 - Wilt u maximaal profijt hebben van It, of beter gezegd: computertechnologie? Zet het dan rechtstreeks in in uw producten en diensten ... Vind productontwikkeling | Nieuw in Boeken op Marktplaats ... . En ten tweede, voor de optimalisatie… Bestel Productontwikkeling in een digitale wereld van Ton van den Hoogen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Productontwikkeling in een digitale wereld (Paperback). Wilt u maximaal profijt hebben van IT, of beter gezegd: computertechnologie? Zet het dan... Productontwikkeling in een digitale wereld: Hoe computertechnologie optimaal inzetten voor betere producten e ... Productontwikkeling in een digitale wereld door Ton van ... ... . Wilt u maximaal profijt hebben van IT, of beter gezegd: computertechnologie? Zet het dan... Productontwikkeling in een digitale wereld: Hoe computertechnologie optimaal inzetten voor betere producten en diensten? | Ton van den Hoogen | ISBN: 9789462546608 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Wilt u maximaal pro...

INFORMATIE

AUTEUR
Ton van den Hoogen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Productontwikkeling in een digitale wereld.pdf

OMSCHRIJVING

Wilt u maximaal profijt hebben van IT, of beter gezegd: computertechnologie? Zet het dan rechtstreeks in in uw producten en diensten. En ten tweede, voor de optimalisatie van de primaire processen. Nog te vaak wordt IT alleen maar gezien als ondersteunend. Of alleen maar ingezet om de informatievoorziening in het bedrijf in te vullen. Maar met computertechnologie kan veel meer. Dit boek geeft talloze voorbeelden van profijtelijke inzet van computertechnologie. Biedt zicht op de komende jaren. Maar vooral: geeft een praktische aanpak om dat ook te bereiken.De aanpak die in dit boek is uitgewerkt:1. Geïnspireerd raken door talloze voorbeelden van anderen2. Productontwikkeling middels functionele decompositie3. Productontwikkeling via de usp's van computertechnologie4. Productontwikkeling aan de hand van analyse van het voortbrengingsprocesAldus zult u door dit boek niet alleen talloze nieuwe ideeën opdoen voor uw eigen producten en diensten, maar ook een aantal praktische werkwijzen zien die u zelf kunt toepassen.

Wil je het boek lezen?Productontwikkeling in een digitale wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ton van den Hoogen. Lezen Productontwikkeling in een digitale wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN