Portret Boetseren

Portret Boetseren - B. Hildre | Tiliboo-afrobeat.com

...jkend portret boetseren, begint met goed leren kijken ... Workshop portret boetseren - Galerie De Ruimte ... . Je leert foto´s van je model vertalen naar een ruimtelijk beeld. Schaduwen en licht druk je uit door je beeld de juiste bollingen en hollingen te geven. Zo werk je stap voor stap aan de constructie van het hoofd en leer je een realistisch portret in klei te maken. Docent Iris Stolk begeleidt het boeiende proces waarbij gedurende 1 of 2 dagen, wordt gewerkt aan een portret in klei. Anatomische verhoudingen, leren kijken etc. komen a ... Portret Boetseren | Nederlandse Keramiekopleiding ... . Anatomische verhoudingen, leren kijken etc. komen allen aan bod. In deze cursus Portret boetseren leer je de beginselen van het boetseren en werk je toe naar een kleiportret. Schrijf je nu in! Tijdens de workshop portret boetseren is er veel indivuele begeleiding zodat het portret net zo mooi en realistisch wordt als de meegebrachte foto's. Door goed...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Hildre
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Portret Boetseren.pdf

OMSCHRIJVING

Portret BoetserenBerit HildreIn dit unieke boek leert u hoe u een portret een eigen persoonlijkheid kunt geven. Daarbij spelen gelaatsuitdrukkingen een heel belangrijke rol. Zowel bij het gezicht van een kind als van een volwassene, zijn alle details belangrijk om expressie en emotie te kunnen laten zien. Aan de hand van vele foto's en illustraties leert u in dit boek stapsgewijs hoe u het gezicht van uw beeld levendig maakt en het hele personage de nodige harmonie kunt laten uitstralen. Natuurlijk wordt er ook aandacht gegeven aan de opbouw van het menselijk hoofd: de verhoudingen, de vorm van het hoofd in drie dimensies en de vorm van de verschillende details.Dit boek is een aanwinst voor elke (amateur) beeldend kunstenaar die een bijzonder portret wil boetseren.

Wil je het boek lezen?Portret Boetseren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Hildre. Lezen Portret Boetseren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN