Oog voor passie

Oog voor passie - Henk Verhoeven | Tiliboo-afrobeat.com

... voor Passie Border Collies in de Lage Landen ... Oog voor jouw nagels Den Bosch Bruist ... . Weinig rassen tonen zo veel passie als de Border Collie. Passie waarvoor ze gemaakt zijn, het hoeden van de kudde. Met evenveel energie en overgave heeft het ras zich onderscheiden in moderne bezigheden als obedience, agility en fly ball. Eelke van der Heide ontdekte zijn passie voor wijn in 1999 tijdens het druivenplukken bij Domaine de Marotte in de Provence. Hij volgde de Academie voor gastronomie van ... Oog voor Passie - Border Collies in de Lage Landen - BBpress ... . Hij volgde de Academie voor gastronomie van smaakprofessor dr. Peter Klosse en verrijkte zijn kennis als gepassioneerd gastheer-sommelier bij verschillende gerenommeerde restaurants op Michelinster-niveau waaronder Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'passie', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Verhoeven
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Oog voor passie.pdf

OMSCHRIJVING

'Oog voor Passie, Border Collies in de Lage Landen' is het eerst allesomvattende Nederlandstalige boek over de Border Collie. Gezien de populariteit van het ras in Nederland en België en het 25-jarig bestaan van de Nederlandse rasvereniging was het de hoogste tijd om met een dergelijke uitgave te komen. Met driehonderd bladzijden in groot formaat wordt zowel de nieuwbakken als de door de wol geverfde Border liefhebber bediend zoals door geen enkele rasmonografie over dit ras en welke taal dan ook.

Wil je het boek lezen?Oog voor passie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Verhoeven. Lezen Oog voor passie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN