Methodisch werken - Organisatietheorie voor non-profit

Methodisch werken - Organisatietheorie voor non-profit - B. Kapteyn | Tiliboo-afrobeat.com

...sch werken - Organisatietheorie voor non-profit 2e druk is een boek van B ... Het vijfde discipline praktijkboek - P.M. Senge ... ... . Kapteyn uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031328543 Alle organisaties hebben een opdracht in een bepaalde omgeving. Zij dienen daarop te zijn afgestemd. Artikelen van Methodisch werken koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. ... Methodisch werken - Organisatietheorie voor non-profit 2e druk is een boek van B. Kapteyn uitgegeven… Meer. 66 95. Methodisch werken - Organisatietheor ... Methodisch werken - Organisatietheorie voor non-profit ... ... . Kapteyn uitgegeven… Meer. 66 95. Methodisch werken - Organisatietheorie voor non-profit 2e druk is een boek van B. Kapteyn uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031328543 Alle organisaties hebben een opdracht in een bepaalde omgeving. Zij dienen daarop te zijn afgestemd. Karakteris...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Kapteyn
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Methodisch werken - Organisatietheorie voor non-profit.pdf

OMSCHRIJVING

Methodisch werken - Organisatietheorie voor non-profit 2e druk is een boek van B. Kapteyn uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031328543 Alle organisaties hebben een opdracht in een bepaalde omgeving. Zij dienen daarop te zijn afgestemd. Karakteristiek voor non-profit organisaties is het ontbreken van prijzen als graadmeter voor de waarde die cli nten aan producten of diensten toekennen. Dat leidt niet noodzakelijkerwijs tot andere organisatiestructuren dan in de commerci le sector. Maar wel is er de afhankelijkheid van externe financiering zodat dikwijls een van het commerci le bedrijfsleven verschillende 'cultuur' ontstaat met specifieke problemen voor het management en de beleidsvoering. Het instrumentarium voor het management is beperkt.De klassieke thema's in de organisatietheorie komen aan de orde. Daarenboven wordt uitvoerig aandacht besteed aan de analyse van machtsverhoudingen in non-profit organisaties, aan de positie van professionals, het type van de professionele organisatie en aan de noodzaak van flexibiliteit.

Wil je het boek lezen?Methodisch werken - Organisatietheorie voor non-profit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Kapteyn. Lezen Methodisch werken - Organisatietheorie voor non-profit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN