Leidinggeven in een dynamische omgeving

Leidinggeven in een dynamische omgeving - Rita Bakker | Tiliboo-afrobeat.com

...even in een dynamische omgeving (Paperback) ... Studystore | Leidinggeven in een dynamische omgeving ... ... . Vraagsturing, normen voor verantwoorde zorg, marktwerking en kwaliteitsverhoging hebben de laatste... Leidinggeven in een dynamische omgeving noemen we deze uitdaging. In deze uitgave is er volop aandacht voor zowel de beleidsmatige als de praktische kanten van veranderende organisatiestructuren; het doorvoeren van (cultuur)ver-nieuwingen; betrokken leidinggeven aan teams en individuen; effectieve . Leidinggeven in een dynamische omgeving n ... Leidinggeven in een dynamische omgeving door Rita Bakker ... ... . Leidinggeven in een dynamische omgeving noemen we deze uitdaging. In deze uitgave is er volop aandacht voor zowel de beleidsmatige als de praktische kanten van veranderende organisatiestructuren; het doorvoeren van (cultuur)ver-nieuwingen; betrokken leidinggeven aan teams en individuen; effectieve . Leidinggeven in een dynamische omgeving. Formaat: Paperback Wij doner...

INFORMATIE

AUTEUR
Rita Bakker
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Leidinggeven in een dynamische omgeving.pdf

OMSCHRIJVING

Vraagsturing, normen voor verantwoorde zorg, marktwerking en kwaliteitsverhoging hebben de laatste jaren een kanteling in het functioneren van instellingen voor zorg en welzijn teweeggebracht. Het werk en de werkcontext zijn voortdurend in beweging. Dit stelt nieuwe eisen aan de taakuitvoering van het middenmanagement, de belangrijkste doelgroep van dit boek. Van hen wordt verwacht dat ze op een andere, vernieuwende manier invulling geven aan hun leiderschap. Leidinggeven in een dynamische omgeving noemen we deze uitdaging. In deze uitgave is er volop aandacht voor zowel de beleidsmatige als de praktische kanten van veranderende organisatiestructuren; het doorvoeren van (cultuur)ver- nieuwingen; betrokken leidinggeven aan teams en individuen; effectieve gespreksvoering; aanpak van ziekteverzuim; omgaan met samenwerkingsproblemen en conflicten En hoe als middenmanager het werk met plezier en passie uit te voeren. Rita Bakker en Jan van Iersel beschikken over ruime ervaring als leidinggevende, opleider/trainer en adviseur binnen de zorg- en welzijnssector, het onderwijs en bedrijven. Vanuit deze ervaring en hun betrokkenheid met het dagelijkse werk van leidinggevenden in het middenmanagement geven zij hun visie op de dynamiek van inspirerend hedendaags leiderschap.

Wil je het boek lezen?Leidinggeven in een dynamische omgeving in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rita Bakker. Lezen Leidinggeven in een dynamische omgeving Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN