In liefde ontwaken

In liefde ontwaken - John Welwood | Tiliboo-afrobeat.com

...Krikhaar is de auteur van drie boeken: Ontwaken in liefde ... Stichting Ontwaken in Liefde - Startpagina | Facebook ... . Het spirituele pad van Een cursus in wonderen; De grote bevrijding. Het denksysteem van Een cursus in wonderen, en: Ik ben niet een lichaam. Persoonlijke notities over ziekte en sterven in het licht van Een cursus in wonderen. In liefde ontwaken (Paperback). In onze samenleving gaan we er vanuit dat iedereen in staat is een intieme.bevredigende relatie op te bouwen met zijn of... In Ontwaken in liefde beschrijft Margot Krikhaar met ... Ben jij spiritueel aan het ontwaken? Dit zijn de 7 tekenen ... ... ... In Ontwaken in liefde beschrijft Margot Krikhaar met grote precisie en eerlijkheid haar eigen ontwakingsproces met Een cursus in wonderen, en met Jezus als haar innerlijke leraar. Vanaf het moment dat de Cursus in haar leven kwam, noteerde zij acht jaar lang alles wat ze tegenkwam in haar proces: ... Ontwaken in Li...

INFORMATIE

AUTEUR
John Welwood
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
In liefde ontwaken.pdf

OMSCHRIJVING

In onze samenleving gaan we er vanuit dat iedereen in staat is een intieme.bevredigende relatie op te bouwen met zijn of haar geliefde.De gangbare opvatting is dat je alleen "de ware" maar hoeft te vinden om succesvol te zijn in de liefde.De realiteit is echter anders.Slechts weinigen slagen erin een intieme relatie op te bouwen en in stand te houden.Dat komt omdat bijna niemand heeft geleerd een intieme, bevredigende verhouding met zich zelf te hebben.In een liefdesrelatie worden we met dezelfde beperkingen geconfronteerd die we in ons innerlijke leven ervaren.In In liefde ontwaken beschrijft Welwood, klinisch psycholoog en psychotherapeut, hoe we als individuen kunnen groeien door te leren van wat we in de spiegel zien.

Wil je het boek lezen?In liefde ontwaken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Welwood. Lezen In liefde ontwaken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN