Het OK! model

Het OK! model - Teun van Aken | Tiliboo-afrobeat.com

...et OK-model staat het gezamenlijk waarnemen centraal ... Hand OK 3D Model in Standbeelden 3DExport ... . Van daaruit baken ik met u vraagstukken af, zoek met u naar de oorzaak en neem ik u mee door een gestructureerd besluitvormingsproces. Zo ontstaan projecten die voor uw organisatie duurzame meerwaarde opleveren: financieel, ecologisch, sociaal maatschappelijk, menselijk en materieel. OK-Model webapplicatie. Geef uw bedrijfscode, gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot het systeem. Het OK! model | Methodische aanpak van organisatie ... Het OK! model - 'Dit boek is nodig' ... . Het OK! model | Methodische aanpak van organisatievraagstukken is bedoeld voor economische bachelor- en masteropleidingen waarbij organisatiekundig onderzoek deel uit maakt van het curriculum, zoals Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Bedrijfseconomie, Accountancy, Logistiek, Small Business en Retail Management, Facilitair Management en Hum...

INFORMATIE

AUTEUR
Teun van Aken
DIMENSIE
4,6 MB
BESTANDSNAAM
Het OK! model.pdf

OMSCHRIJVING

-Didactische methode ter bevordering van de onderzoekende empirische - leerhouding bij studenten;- leert studenten organisatievraagstukken te signaleren, af te bakenen en op te lossen:- biedt een vraagmethodiek voor waarnemen, beoordelen, onderzoeken en beïnvloeden.De eerste editie van Het OK! model | Methodische aanpak van organisatievraagstukken reikt een baanbrekend bedrijfskundig model aan dat integrated thinking (holistische aanpak) van organisaties bevordert. Bijzonder is dat het OK! model een curriculum omvattend kader biedt, dat studenten uitnodigt om breed te observeren met behulp van organisatiekundige vragen. In het model staan mensen centraal. Zij voegen immers de waarde toe aan organisatie en omgeving.

Wil je het boek lezen?Het OK! model in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Teun van Aken. Lezen Het OK! model Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN