Het mooie lijk

Het mooie lijk - Michael Jecks | Tiliboo-afrobeat.com

...oie Lijk (Onbekende bindwijze). Baljuw Simon Puttock verblijft in Crediton om daar het bezoek van de bisschop van Exeter te begeleiden ... Het mooie lijk - M. Jecks - (ISBN: 9789038913537) | De Slegte ... . De... Het mooie lijk. Engeland in de 14de eeuw. Tijdens het bezoek van bisschop in het stadje Crediton, in het Engelse graafschap Devonshire wordt er een jong... 'Het mooie lijk' door Michael Jecks - Onze prijs: €23,99 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Spanning voor thriller- en fantasy liefhebbers!Lees meer over sir Baldwin en Simon: De laatste tempelridder, De heks van Wefford, De ... bol.com | Het Mooie Lijk, Michael Jecks | 9789038913537 ... ... . Spanning voor thriller- en fantasy liefhebbers!Lees meer over sir Baldwin en Simon: De laatste tempelridder, De heks van Wefford, De gehangene van Dartmoor, Het mooie lijk, Het lijk zonder hoofd, Het zevende gebod, Moord in het klooster en De dood van de erfgenaam. Mooi of moo...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Jecks
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het mooie lijk.pdf

OMSCHRIJVING

Engeland in de 14de eeuw. Tijdens het bezoek van bisschop in het stadje Crediton, in het Engelse graafschap Devonshire wordt er een jong meisje vermoord gevonden. De eerste moord... Terwijl de ene brute moord op de andere volgt, moeten Simon Puttock, baljuw van Lydford, en sir Baldwin Furnshill de moordenaar zien te vinden voordat hun eigen leven in gevaar komt.In zijn reeks misdaadromans rond sir Baldwin en Simon Puttock weet Michael Jecks een spannend plot te combineren met een levendige beschrijving van het laat-middeleeuwse Engeland. Spanning voor thriller- en fantasy liefhebbers!Lees meer over sir Baldwin en Simon: De laatste tempelridder, De heks van Wefford, De gehangene van Dartmoor, Het mooie lijk, Het lijk zonder hoofd, Het zevende gebod, Moord in het klooster en De dood van de erfgenaam.

Wil je het boek lezen?Het mooie lijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Jecks. Lezen Het mooie lijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN